• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404042415156
  • خبرنگار : 50294

سرپرست آموزش و پرورش استثنایی استان:

والدین تأثیر روانی جهش تحصیلی را جدی بگیرند

والدین تأثیر روانی جهش تحصیلی را جدی بگیرند

ایسنا/کردستان سرپرست آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه اغلب صاحب نظران تعلیم و تربیت موافق جهش تحصیلی بی رویه کارشناسی نیستند، از والدین تقاضا کرد با در نظر گرفتن تأثیرات ذهنی و روانی جهش تحصیلی بر رشد و پیشرفت تحصیلی فرزندانشان تصمیم گیری مناسبی داشته باشند.

اقبال خانی، سە‌شنبه ۲۴ تیر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: فرآیند ارزیابی هوش دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی جهش تحصیلی از ۲۱ تیرماه در استان آغاز شده و متقاضیان تا ۱۰ مرداد ماه جاری برای ثبت نام فرصت دارند.

وی افزود: دانش آموزان متقاضی جهش در صورت کسب حد نصاب لازم در آزمون هوش و بررسی روانشناختی صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه بالاتر را کسب می‌کنند.

خانی با اشاره به اینکه ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش توسط افراد مجرب و متخصص انجام می‌شود، افزود: سه پایگاه تخصصی در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی-تربیتی در شهرستان‌های سنندج، دیواندره و سقز برای اجرای برنامه جهش اختصاص یافته است.

سرپرست آموزش و پرورش استثنایی استان بیان کرد: دانش آموزانی که در ارزیابی هوش موفق شوند، مجوز لازم را خواهند داشت تا در شهریور جاری در آزمون تحصیلی پایه بالاتر مورد نظر شرکت کنند و اگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر خواهند رفت.

خانی گفت: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون خاص(منطقه) و سایر مقررات مربوطه است.

وی اضافه کرد: ابتدا درخواست کتبی ولی دانش‌آموز مبنی بر تقاضای جهش به همراه کارنامه پایه فعلی و پایه‌های سنوات گذشته با سطح پیشرفت بسیار خوب بجز دروس تربیت بدنی و وضعیت تربیتی توسط مدیر مدرسه دریافت می‌شود. 

خانی اضافه کرد: مدیر مدرسه پس از حصول اطمینان از واجد شرایط بودن دانش آموز ثبت درخواست او را در سامانه سیدا انجام می‌دهد، در مرحله بعد و پس از تأیید مجوز دانش آموز توسط مدیر مرکز جامع، مجدداً مدیر مدرسه در سامانه سیدا وارد می‌شود و تأییدات نهایی را برای دانش آموز متقاضی انجام می‌دهد.

سرپرست آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: پس از انجام مراحل ذکر شده والدین می‌توانند با وارد شدن به سامانه sirat۲. csdeo.ir یا sirat۲. medu.ir نسبت به نوبت گیری برای فرزندان خود اقدام کنند.

خانی خاطرنشان کرد: جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریست و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

سرپرست آموزش و پرورش استثنایی استان اضافه کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

خانی در ادامه با اشاره به آمارشرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ گفت: ۱۲۷ دانش‌آموز دوره ابتدایی در کردستان متقاضی جهش تحصیلی بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha