محمد فرهاد، سهشنبه ۲۴ تیر در جلسهای که به منظور استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در صنعت آب و فاضلاب با حضور مدیرعامل، معاون منابع انسانی و تحقیقات و تعدادی از مدیران شرکت آبفا و همچنین رئیس پارک علم و فناوری و مدیران تعدادی از شرکتهای دانشبنیان برگزار شد، با اشاره به وظایف ذاتی شرکت آبفا اظهار کرد: خشکسالیها و افت تراز آبهای زیرزمینی حوزه آب را امروزه در سطح کشور به چالش کشیده است.
وی با اشاره به رویکرد جدید در سطح دنیا در خصوص آب گفت: فناوری در شرکتهای دانش بنیان به سمت بازچرخانی آب و استفاده از آبهای نامتعارف حرکت کرده است.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان با تاکید بر نقش مهم و اثرگذار شرکتهای دانش بنیان در حوزه صنعت آب و فاضلاب خواستار همراهی و همکاری این شرکتها با آبفا کردستان شد.
فرهاد تصریح کرد: با استفاده از توان علمی شرکتهای دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری می توانیم در بحث تجهیزات و روشهای کار به استقلال و عدم وابستگی به خارج دست یابیم.
وی خاطرنشان کرد: استقلال در صنعت آبفا موجب میشود که به لحاظ اقتصادی فعالیت در این حوزه مقرون به صرفهتر، تعمیر و نگهداشت سادهتر و در نهایت کاهش هزینهها را به دنبال خواهد داشت.
در ادامه این جلسه احمد محمدی رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان با اشاره به قرارگیری کشور در منطقه گرم و خشک و بروز چالش های مختلف در حوزه آب، بر ضرورت استفاده از روشهای نوین برای مدیریت این شرایط تاکید کرد.
وی با بیان اینکه روشهای سنتی دیگر جوابگو نیست و باید از علم روز استفاده شود، گفت: به عنوان نمونه در حوزههایی چون هوشمندسازی و داده کاوی میزان مصرف میتوان به خوبی از ظرفیت علمی شرکتهای دانش بنیان استفاده کرد.
محمدی تفاوت شرکتهای دانش بنیان و پارک علم و فناوری را در عملگرایی این مجموعه دانست و خاطرنشان کرد: دستگاههای مختلف میتوانند از بودجههای پژوهشی خود برای استفاده از ظرفیت علمی دانش بنیانها بهره ببرند.
وی تصریح کرد: در صنعت آبفا نیز بر اساس علم روز دنیا، توانمندی خوبی در پارک علم و فناوری وجود دارد و آماده همکاریهای بیشتر این شرکت با آبفا هستیم.
انتهای پیام
نظرات