• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404081207545
  • خبرنگار : 90047

مسابقات جام جهانی پاراتیراندازی ـ امارات

پایان کار نمایندگان پاراتیرانداز ایران در جام جهانی امارات با کسب ۶ مدال

پایان کار نمایندگان پاراتیرانداز ایران در جام جهانی امارات با کسب ۶ مدال

در پایان رقابت‌های جام جهانی پاراتیراندازی در العین امارات، نمایندگان ایران موفق به کسب ۶ مدال طلا، نقره و برنز در بخش انفرادی و تیمی شدند.

به گزارش ایسنا، در آخرین روز از رقابت‌های جام جهانی العین امارات، امروز دوشنبه ۱۲ آبان در مرحله مقدماتی ماده R9 تفنگ خفیف درازکش SH2، محمدرضا امینی و مجید بابایی به مصاف حریفان خود رفتند که مجید بابایی با ثبت رکورد 602.9 موفق به ثبت رکورد ورودی مسابقات پاراآسیایی ناگویا و قهرمانی جهان و محمدرضا امینی با ثبت رکورد 600 موفق به ثبت رکورد ورودی مسابقات پاراآسیایی ناگویا شد.

تیم ملی پاراتیراندازی کشورمان در این دوره از مسابقات موفق به کسب ۶ مدال (۲ طلا، ۳ نقره و یک برنز) شدند.

لیست مدال آوران عبارتند از:

مدال طلا: نسرین شاهی در ماده تپانچه بانوان/ تیم تپانچه خفیف

مدال نقره: میکس تیمی تپانچه/ تیم تپانچه بادی بانوان / تیم تپانچه بادی مردان

مدال برنز: فائزه احمدی در ماده تپانچه بانوان

هدایت تیم تپانچه را فتح اله دلفانی خان و تیم تفنگ را زینب آقاعلی‌اکبری برعهده داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha