علی عبدالعلیزاده شامگاه روز سهشنبه (۲۴ تیر) در جریان سفر استانی خود به یزد با حضور در کارگروه نقشآفرینی استان یزد در توسعه سواحل مکران که با حضور محمد رضا بابایی (استاندار) و فعالان بخش خصوصی و دولتی برگزار شد، بر لزوم حمایت از اقتصاد مردمی و روستایی تأکید کرد و گفت: اقتصاد کوپنی نمیتواند پاسخگوی نیازهای توسعهای کشور باشد.
وی با اشاره به ویژگیهای دولت چهاردهم اظهار کرد: این دولت با نگاهی نو و رویکردی تابوشکن، بهرهگیری از ظرفیتهای بومی، اقوام و مذاهب مختلف را در اولویت برنامههای اجرایی خود قرار داده است.
عبدالعلیزاده در ادامه با تأکید بر ضرورت توسعه همزمان با حفظ محیط زیست، هشدار داد: توسعه نباید قربانی کمآبی شود. در عین توسعه صنایع، باید برای مقابله با مخاطراتی نظیر فرونشست زمین، به احیای منابع زیرزمینی از طریق تزریق آب نیز توجه کرد.
نماینده رئیسجمهور همچنین گفت: در ایران برخلاف بسیاری از کشورها، بازار سرمایه آنطور که باید به کمک توسعه نیامده و همچنان کسری بودجه یکی از چالشهای مزمن اقتصاد کشور است.
وی با بیان اینکه توسعه حق مردم یزد است، تأکید کرد: نباید ناترازیها مانع پیشرفت این استان شود و ضروری است از مسیرهای تازه و ظرفیتهای جدید برای توسعه استفاده کنیم.
عبدالعلیزاده از تعیین سه منطقه منتخب برای احداث بندر خشک در کشور خبر داد و افزود: تهران، کرمان و یزد بهعنوان قطبهای توسعه بنادر خشک انتخاب شدهاند که در این میان، یزد با بندر خشک پیشگامان، نقش کلیدی در اتصال به توسعه دریامحور دارد.
وی همچنین مأموریت تازه خود از سوی رئیسجمهور را مورد اشاره قرار داد و گفت: از دکتر پزشکیان خواستم مسئولیتی به من واگذار نشود، مگر آنکه مأموریت آن، رفع ناترازیها و چالشهای توسعهای باشد. اکنون این مأموریت در قالب هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور دنبال میشود.
او در ادامه سخنان خود به موقعیت استان سیستان و بلوچستان نیز اشاره کرد و گفت: این استان یکی از امنترین مناطق اقتصادی کشور به شمار میرود و به واسطه ظرفیتهای متنوع، قابلیت بالایی برای رشد سرمایهگذاری دارد.
عبدالعلیزاده در پایان، با تأکید بر اینکه آینده سواحل مکران با توسعه گره خورده است، خواستار همراهی همه استانها بهویژه یزد در پیشبرد برنامههای دریامحور شد و بر نقشآفرینی سرمایهگذاران یزدی در این مسیر تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات