• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404042515453
  • خبرنگار : 71603

روسای دانشگاه‌های غزه در نامه‌ای خطاب به جامعه بین‌الملل دانشگاهی:

دانشگاه‌ها ویران شده‌اند، اما ما هستیم

دانشگاه‌ها ویران شده‌اند، اما ما هستیم

روسای دانشگاه‌های غزه خطاب در نامه‌ای سرگشاده خطاب به جامعه دانشگاهی بین‌المللی اعلام کردند که ممکن است دانشگاه‌های ما ویران شده باشند؛ اما همچنان وجود دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از الجزیره، متن این نامه به این شرح است: ما، روسای سه دانشگاه غیرانتفاعی غزه - دانشگاه الاقصی، دانشگاه الازهر غزه و دانشگاه اسلامی غزه - که روی هم رفته اکثریت قریب به اتفاق دانشجویان و اعضای هیات علمی غزه را تشکیل می‌دهیم، این بیانیه واحد را در زمانی که آموزش عالی در غزه به طور بی‌سابقه‌ای ویران شده است، خطاب به جامعه بین الملل دانشگاهی صادر می‌کنیم.

جنگ نسل‌کشی مداوم اسرائیل باعث نابودی دانشگاه‌ها شده است - تلاشی سیستماتیک و عمدی برای از بین بردن دانشگاه‌های ما، زیرساخت‌ها، اعضای هیات علمی و دانشجویان آنها. این تخریب جنبه جانبی ندارد؛ بلکه بخشی از یک تلاش هدفمند برای ریشه‌کن کردن پایه‌های آموزش عالی در غزه است - پایه‌هایی که مدت‌هاست به عنوان ستون‌های مقاومت، امید و آزادی فکری در شرایط اشغال و محاصره ایستاده‌اند. در حالی که مؤسسات دانشگاهی در سراسر فلسطین دهه‌هاست که با حملات روبرو هستند، آنچه امروز شاهد آن هستیم، تشدید اوضاع است: تغییر از اقدامات مکرر تخریب به تلاشی برای نابودی کامل.

با این حال، ما مصمم هستیم. بیش از یک سال است که ما بسیج شده‌ایم و گام‌هایی برای مقاومت در برابر این حمله و تضمین پایداری دانشگاه‌هایمان برداشته‌ایم.

با وجود نابودی فیزیکی پردیس‌ها، آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها و سایر امکانات و ترور دانشجویان و همکارانمان، دانشگاه‌های ما همچنان وجود دارند. ما چیزی بیش از ساختمان‌ها هستیم - ما جوامع دانشگاهی هستیم که از دانشجویان، اساتید و کارکنان تشکیل شده‌ایم و هنوز زنده‌ایم و مصمم به پیشبرد ماموریت خود هستیم.

همانطور که در بیانیه اضطراری یکپارچه دانشگاهیان و مدیران فلسطینی که در ۲۹ مه ۲۰۲۴ صادر شد، آمده است: "نیروهای اشغالگر اسرائیلی ساختمان‌های ما را ویران کرده‌اند، اما دانشگاه‌های ما همچنان زنده هستند."

بیش از یک سال است که اساتید، کارکنان و دانشجویان ما در شرایط غیرقابل تصور و سخت، به ماموریت اصلی خود - تدریس - پایبند بوده‌اند. بمباران مداوم، گرسنگی، محدودیت دسترسی به اینترنت، برق ناپایدار و وحشت مداوم از نسل‌کشی، اراده ما را نشکسته است. ما هنوز اینجا هستیم، هنوز تدریس می‌کنیم و هنوز به آینده آموزش در غزه متعهد هستیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha