به گزارش ایسنا، «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی در توییتر خود نوشت: «من از اسرائیل خواستهام تا تحقیقات کاملی در مورد قتل سیفالله مصلط، شهروند آمریکایی انجام دهد که برای دیدار با خانوادهاش به سنجل (در کرانه باختری) رفته بود و مورد ضرب و شتم قرار گرفت».
هاکبی در پستی در توییتر نوشت: «باید در قبال این اقدام جنایتکارانه و تروریستی پاسخگو بود. سیف تنها ۲۰ سال داشت.»
سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن هنوز اظهار نظری نکرده است. ارتش اشغالگر پیش از این اعلام کرده بود که در حال بررسی این حادثه است.
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که سیفالله مصلط، شهروند آمریکایی، پس از ضرب و شتم شدید توسط شهرکنشینان در شهر سنجل، در شمال رامالله درگذشت.
شنبه گذشته، خانواده او در بیانیهای اعلام کرد: «ما از اینکه سیفالله مصلط عزیز ما در حالی که از زمین خانوادهاش در برابر شهرکنشینانی که سعی در تصرف آن داشتند، محافظت میکرد، توسط شهرکنشینان اسرائیلی به طرز وحشیانهای مورد ضرب و شتم قرار گرفت و جان باخت، بسیار متاثر هستیم.»
خانواده او که در فلوریدا زندگی میکند، در بیانیهای افزود: «تیمهای پزشکی سه ساعت تلاش کردند تا قبل از اینکه برادرش بتواند او را به آمبولانس منتقل کند، به او برسند، اما او قبل از رسیدن به بیمارستان درگذشت.»
خانواده توضیح داد که مصلط در فلوریدا کسب و کاری داشت و از ۴ ژوئن برای دیدار با خانواده و دوستانش در کرانه باختری بوده است.
«کتی کاستور» نماینده دموکرات تامپا فلوریدا در پستی در ایکس نوشت: «ما باید با ایستادگی در برابر خشونت و تلاش برای آیندهای سرشار از صلح و کرامت، یاد او را گرامی بداریم. دولت ایالات متحده باید با شرکای بینالمللی خود برای تضمین حفاظت از شهروندان آمریکایی در خارج از کشور همکاری کند.»
برخی از اعضای مجلس نمایندگان ایالات متحده شهادت مصلط را محکوم کردند و برخی دیگر از وزارت امور خارجه خواستند این حادثه را بررسی کند. با این حال، این وزارتخانه هنوز به این درخواستها پاسخی نداده است.
گروههای حقوق بشری گزارش دادهاند که خشونت شهرکنشینان در کرانه باختری از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه در اواخر سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است.
به موازات نسلکشی در نوار غزه، ارتش اشغالگر و شهرکنشینان حملات خود را در کرانه باختری، از جمله قدس، تشدید کردهاند که طبق آمار فلسطینی، منجر به شهادت حداقل ۹۹۹ فلسطینی، زخمی شدن نزدیک به ۷۰۰۰ نفر و دستگیری بیش از ۱۸۰۰۰ نفر شده است.
از هفت اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگی نسلکشی از جمله کشتار، گرسنگی، ویرانی و آوارگی اجباری را در غزه آغاز کرده است و تمام درخواستهای بینالمللی و دستورات دیوان بینالمللی دادگستری برای توقف آن را نادیده گرفته است.
این نسلکشی با حمایت آمریکا، بیش از ۱۹۷۰۰۰ فلسطینی شهید و زخمی، که اکثر آنها کودک و زن بودند و بیش از ۱۱۰۰۰ نفر مفقودالاثر برجای گذاشته است.
انتهای پیام
نظرات