به گزارش ایسنا، این گروه در گزارشی به بررسی شرایط زندگی و انسانی افراد دارای معلولیت، مجروحان و سالمندان در نوار غزه با گذشت ۲۱ ماه از نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان پرداخت.
گروه جهانی حفاظت شبکهای است که اعضای آن شامل آژانسهای حقوق بشر سازمان ملل، سازمانهای بینالمللی و سازمانهای غیردولتی جامعه مدنی هستند.
این گروه در گزارش خود اعلام کرد که هیچ جای امنی در غزه وجود ندارد و خاطرنشان کرد که خصومتهای خشونتآمیزی که ۲۰ ماه به طول انجامیده، محیط محافظتی برای افراد دارای معلولیت و سالمندان را از بین برده است.
این گروه ۱۳۴ هزار و ۱۰۵ نفر در نوار غزه، از جمله بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ کودک را با جراحات جدید مرتبط با جنگ ثبت کرده است و تخمین میزند که «۲۵ درصد از مجروحان جدید دچار معلولیتهای جدیدی میشوند که نیاز به توانبخشی حاد و مداوم دارند.» همچنین اشاره کرد که «بیش از ۳۵۰۰۰ نفر به دلیل انفجارها دچار آسیب شنوایی قابل توجهی شدهاند.»
در این گزارش اشاره شده است که در نوار غزه، «۱۰ کودک هر روز یک یا هر دو پای خود را در نتیجه جنگ از دست میدهند.»
این گروه اعلام کرد افراد دارای معلولیت، سالمندان، خانوادههای آنها و مراقبانشان در نوار غزه «از حقوق اساسی خود در برخورداری از ایمنی و حفاظت محروم هستند.»
این گزارش همچنین موانع و چالشهایی را که این گروه با آن مواجه است، برجسته کرده و به مشکلات آنها پرداخته است که به دلیل «آوارگی اجباری مداوم و مکرر ۹۰ درصد از جمعیت» در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، تشدید شده است.
این گزارش به بیمارستانها، آمبولانسها، پرسنل پزشکی و امدادگران بشردوستانه که «به طور سیستماتیک هدف قرار گرفتهاند» پرداخته و از مرگ بیش از ۱۵۸۰ امدادگر بهداشتی و ۴۶۷ امدادگر بشردوستانه، طبق برآوردهای خود خبر داده است.
در گزارش گروه بینالمللی حفاظت همچنین محدودیتهای شدید مربوط به دسترسی را محکوم شده است که به طور قابل توجهی دسترسی به تجهیزات نجاتبخش و مراقبتهای بهداشتی را محدود کرده است.
در ادامه این گزارش آمده است «بیش از ۸۳ درصد از افراد دارای معلولیت در غزه، وسایل کمکی خود را از دست دادهاند، در حالی که ۸۰ درصد از سالمندان در غزه به داروهای فوری یا تجهیزات پزشکی نیاز دارند.»
با وجود درخواستهای بینالمللی، رژیم صهیونیستی همچنان محدودیتهای شدیدی را در مورد باز کردن گذرگاهها و ورود کمکها اعمال میکند و تنها اجازه ورود مقادیر بسیار کمی از کمکها را میدهد که متناسب با نیازهای فلسطینیان نیست.
تلآویو همچنین اخیراً نقشی مشکوک در خارج از کانالهای کمکرسانی آژانسهای سازمان ملل ایفا کرده و به اصطلاح «بنیاد بشردوستانه غزه» را برای توزیع کمک به جمعیت فلسطینی در نوار غزه راهاندازی کرده است. با این حال، این بنیاد به یک «تله مرگ» برای فلسطینیان گرسنه تبدیل شده است و اسرائیل آنها را در حالی که در صف دریافت کمک هستند، به شهادت میرساند.
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، اسرائیل با حمایت آمریکا، جنایات نسلکشی از جمله قتل، گرسنگی، ویرانی و آوارگی اجباری را در غزه مرتکب شده است. این جنایات بیش از ۱۹۷۰۰۰ فلسطینی را شهید یا زخمی کرده است که بیشتر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۱۱۰۰۰ نفر مفقود شدهاند.
انتهای پیام
نظرات