• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042515918
  • خبرنگار : 50990

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

تعامل نهاد رهبری با دانشگاه‌ها سرمایه‌ای بی‌بدیل در مدیریت بحران‌هاست

تعامل نهاد رهبری با دانشگاه‌ها سرمایه‌ای بی‌بدیل در مدیریت بحران‌هاست

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نقش محوری نهاد رهبری در آرام‌سازی فضای دانشگاه و حل چالش‌های مدیریتی، همکاری مؤثر این نهاد در حل مشکلات دانشجویی و تقویت ارتباط با نهادهای بالادستی را یکی از عوامل مهم در پیشبرد اهداف دانشگاهی دانست.

محمود شبستری امروز چهارشنبه ۲۵ تیر، در مراسم تکریم و معارفه نهاد استانی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان‌رضوی که در سالن رودکی دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: همگان بر این واقعیت معترف هستیم که سایه مقام معظم رهبری نقش بسزایی در هدایت و حمایت از مردم ایران در شرایط سخت اخیر داشته است و بسیاری این نعمت را درک کرده‌اند. دلاوری‌های رزمندگان و مردمان شجاع ایران که جان خود را برای این سرزمین فدا کردند و شهدایی که تقدیم شدند، سرمایه‌های نظام و سرمایه‌های این جنگ هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه وجدان بیدار میلیون‌ها ایرانی از این رخدادها نمایان‌گر عشق و وفاداری به میهن است، گفت: ما باید شاکر این نعمت‌ها باشیم که شامل رهبری، رزمندگان، مدیران و همه مردم می‌شود؛ زیرا خداوند اجازه داده که ما در این سرزمین زندگی کنیم و قدر این نعمت را باید به خوبی بدانیم.

شبستری با اشاره به اینکه در دو دوره ریاست در دانشگاه علوم پزشکی، نهاد رهبری را در آرام کردن فضای دانشگاه به وضوح لمس کرده‌ام، مطرح کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی‌نسب به عنوان یک شخصیت جوان و پدرانه، در حل مشکلات و چالش‌ها به خوبی عمل کرده‌اند. در مواقعی که به بن‌بست می‌رسیدیم، ایشان وارد عمل می‌شدند و مشکلات را حل می‌کردند.

وی ادامه داد: دفتر نهاد رهبری در برقراری ارتباطات موثر بین دانشگاه و آستان قدس و نمایندگی مقام معظم رهبری در استان نقش بسزایی داشته و جلسات مکرر برای هماهنگی بین دانشگاه و خارج از آن برقرار شده است. این تعاملات یکی از بی‌نظیرترین همکاری‌ها در دوران دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و آستان قدس رضوی به عنوان یکی از حامیان اصلی حوزه سلامت در شرایط کنونی در این زمینه نقش‌آفرینی کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در ایام ماه مبارک رمضان با مساعدت حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی‌نسب دعوت از حضرت آیت‌الله مروی انجام شد، اظهار کرد: یکی از مسائل اساسی که در دانشگاه به آن پرداخته شد، موضوع خوابگاه متاهلان بود. به محض اینکه دانشجویان این موضوع را مطرح کردند، اقدامات خوبی برای خوابگاه و دانشجویان به وقوع پیوست. از جمله نتایج این تعامل، اهدای ۱۵۰ میلیارد تومان از سوی حضرت آیت‌الله مروی برای ساخت خوابگاه متاهلان بود که در حال حاضر در حال اجراست.

شبستری درخصوص اینکه در زمینه تعاملات بین دانشگاه و نهادهای بیرونی و نهادهای بالادستی به‌ویژه با وزارت بهداشت، می‌توان مباحث زیادی را مطرح کرد، خاطرنشان کرد: نکته مهم و قابل توجه، عملیاتی شدن این مباحث است. یکی از نمونه‌های موفق تعاملاتی است که تحت هدایت دفتر نهاد رهبری انجام شده است. علاوه بر بحث‌های مربوط به مسئولیت‌های خطی، نهاد رهبری نقشی آرام‌کننده در دانشگاه ایفا کرده است.

وی ادامه داد: در اوایل سال ۱۴۰۱ با توجه به مشکلاتی که اساتید و دانشجویان با آن مواجه بودند، با حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی نسب و مسئولان استان و نهادهای نظارتی صحبت‌هایی انجام دادیم و توانستیم دانشجویان را از بهمن سال ۱۴۰۲ به کلاس‌های درس برگردانیم. ما سعی کردیم پرونده‌ها را از طریق گفت‌وگو و تعامل حل کنیم و در این مسیر، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی‌نسب زحمات زیادی را متقبل شدند و با دانشجویان گفت‌وگو کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در طول ۱۲ روز جنگ اخیر به‌وضوح مشاهده کردیم که هر زمانی که مداخله‌ای انجام شده، با عطوفت و درک متقابل انجام شده است، بنابراین این‌ها سرمایه‌های انسانی و اجتماعی‌ ما هستند و نتایج ملموسی را به همراه دارند.

شبستری افزود: همچنین فرمایشات رئیس دانشگاه فردوسی در مورد غنیمت شمردن این شرایط بسیار مهم است. این شرایط متعلق به هیچ تشکل سیاسی یا نهادی نیست؛ بلکه فرصتی است که خداوند آفریده و مقام معظم رهبری به خوبی مدیریت کرده‌اند. مردم نیز با واکنش‌های مثبت خود این شرایط را تقویت کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha