• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404042516008
  • خبرنگار : 50616

بخش خصوصی بانی ساخت یک مدرسه روستایی در آمل شد

بخش خصوصی بانی ساخت یک مدرسه روستایی در آمل شد

ایسنا/مازندران یک شرکت خصوصی در راستای توسعه عدالت آموزشی متعهد به ساخت یک مدرسه سه کلاسه در روستای «ورامده» از توابع بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش آمل، بخشدار امام‌زاده عبدالله و جمعی از خیران شهرستان در آیین کلنگ‌زنی ساخت دبستان سه کلاسه، جایگزین مدرسه فرسوده و قدیمی شهید ناصرباقری روستای «ورامده» از توابع بخش امامزاده عبدالله حضور داشتند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان آمل چهارشنبه ۲۵ تیر در حاشیه کلنگ‌زنی مدرسه سه کلاسه در این شهرستان به خبرنگار ایسنا گفت: این شرکت بخش خصوصی برای ساخت دبستان سه کلاسه در روستای ورامده حدود شش میلیارد تومان تعهد کرده است.

حجت‌الاسلام محمدعلی ابراهیم زاده افزود: پیش‌بینی می‌شود حداقل تا مهر و همزمان با شروع سال تحصیلی، حدود ۳۰ دانش آموز این روستا از فضای استاندارد و ایمن آموزشی بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: مدرسه شهید ناصر باقری روستای ورامده بخش امامزاده عبدالله، یکی از مدرسه‌های ناایمن و با قدمت بالا و فرسودگی زیاد در شهرستان آمل بود که شناسایی و در راستای توسعه عدالت آموزشی، خیر و سرمایه گذار شرکت خصوصی متعهد به ساخت مدرسه جدید شد.

وی اضافه کرد: این شرکت بخش خصوصی همچنین در روستای «حاجی کلا» آمل نیز مانند روستای ورامده، ساخت مدرسه‌ای دیگر را شروع کرده که به‌صورت موازی در حال اجراست.

مدیر آموزش و پرورش آمل همچنین درخصوص مدارس نیمه کاره این شهرستان که با مشارکت دولت، خیرین ومردم درحال ساخت است، گفت: مدرسه روستای «رزکه» با حدود ۸۰ درصد پیشرفت با مشارکت مردم، خیرین و منابع دولتی در حال ساخت است که در صورت همراهی بیشتر اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران، این مدرسه تا مهر امسال تکمیل و بهره‌برداری خواهد شد.

ابراهیم زاده اضافه کرد: مدرسه روستای «اوجی‌آباد» نیز با مشارکت یک خیر، پس از چند سال وقفه، دوباره فعال شده و اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد در حال اجراست.

بخش خصوصی بانی ساخت مدرسه روستایی در آمل شد

پروژه مدرسه امام حسین (ع) در انتظار خیّر

مدیر آموزش و پرورش آمل همچنین در خصوص مدرسه امام حسین (ع) به عنوان یکی از مدارس تخریبی و مهم این شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: مدرسه امام حسین (ع) با تخصیص حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار استانی و ملی، آماده آغاز عملیات اجرایی است و جلساتی برای جذب خیّری که بتواند ۵۰ درصد از هزینه‌ها را تقبل کند، برگزار شد.

ابراهیم زاده از خیران نیکوکار خواست تا برای کمک به تقویت امکانات آموزشی مدارس این خطه پیش قدم شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha