• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404042616360
  • خبرنگار : 50026

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی:

خانه المپیاد خراسان جنوبی تأسیس می‌شود

خانه المپیاد خراسان جنوبی تأسیس می‌شود

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، از تأسیس خانه المپیاد استان با محوریت مدارس سمپاد دوره دوم متوسطه شهرستان بیرجند خبر داد و گفت: اساسنامه این خانه با راهبری اداره سمپاد تدوین شده و به زودی تاسیس خواهد شد.

مهدی مرتضوی در گفت و گو با ایسنا تأکید کرد: تأسیس خانه المپیاد زمینه‌ساز رشد و ارتقای علمی دانش‌آموزان مستعد استان در رشته‌های مختلف علمی است و هدف از آن افزایش تعداد مدال‌های داخلی و بین‌المللی و ایجاد بستر مناسب برای پرورش استعدادهای برتر است.

مرتضوی با اشاره به اینکه سالانه دانش‌آموزان استان در ۱۴ رشته المپیاد علمی شرکت می‌کنند که ۶ رشته آن جهانی است، افزود: در سال جاری ۱۸۰۰ دانش‌آموز استان در مسابقات المپیاد شرکت کردند که از این تعداد ۳۵۰ نفر به مرحله دوم راه یافته‌اند و پیش‌بینی می‌شود ۳۲ مدال کشوری کسب شود.

وی با بیان اینکه خانه المپیاد با حمایت نهادهای فرهنگی و نخبگان فعالین خواهد کرد، خاطرنشان کرد: این مرکز آموزشی با هدف خودکفایی علمی استان راه‌اندازی می‌شود تا دانش‌آموزان در آینده نزدیک با داشتن دانش آموزان المپیادی و  بدون نیاز به مدرسین خارج از استان، آموزش‌های تخصصی لازم را دریافت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین از آمادگی برای توسعه مدارس صدرا در رشته علوم و معارف اسلامی خبر داد و گفت: در صورت فراهم شدن فضای آموزشی مناسب در شهرستان‌ها، همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی برای گسترش این مدارس انجام خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به پیشینه علمی و فرهنگی این منطقه اظهار کرد: استان خراسان جنوبی مهد علم و دانش است و در طول سال‌های پس از انقلاب اسلامی، دو وزیر آموزش و پرورش از این استان برخواسته‌اند. این خطه زادگاه بزرگان علم و اندیشه بوده و پدران علم بسیاری از دل آن برخاسته‌اند؛ از جمله دکتر غلامحسین شکوهی، پدر علم تعلیم و تربیت ایران که یکی از مفاخر ماندگار این استان است.

مرتضوی با اشاره به ظرفیت‌های علمی فراوان استان افزود: خراسان جنوبی با برخورداری از دانش‌آموزانی مستعد و دارای استعدادهای درخشان، ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف علمی دارد و این استعدادها باید شناسایی، هدایت و شکوفا شوند.

وی بیان کرد: در نمرات نهایی پایه دوازدهم که به‌صورت سراسری برگزار می‌شود، استان خراسان جنوبی همواره جزو استان‌های برتر از نظر میانگین نمرات دانش‌آموزان بوده است. ما تلاش می‌کنیم تا با ایجاد زیرساخت‌های آموزشی مؤثر، این استعدادها به بهترین شکل ممکن پرورش یابند و بتوانیم در آینده نزدیک دانشمندان و متخصصان برجسته‌ای را به جامعه علمی کشور و جهان معرفی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha