سیدمحمد مصطفیزاده، پنجشنبه ۲۶ تیر در نشستی که با محوریت پیشگیری از حوادث غرقشدگی در آببندانهای این شهرستان برگزار شد، اعلام کرد: دستگاههای مسئول از جمله بخشداری، اداره آب منطقهای، جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب و شبکه بهداشت موظفاند در بازه زمانی ۱۰ روزه اقدامات لازم برای ایمنسازی آببندانها را انجام دهند.
وی با اشاره به وجود ۱۰ آببندان در این شهرستان ـ که ۸ مورد در مناطق روستایی و ۲ مورد در محدوده شهری قرار دارند ـ افزود: در گام نخست، این دستگاهها باید بهرهبرداران تمامی آببندانها را شناسایی کرده و با مشارکت آنان، عملیات ایمنسازی را آغاز کنند.
مصطفی زاده گفت: از جمله اقداماتی که باید در این مدت اجرا شود، میتوان به فنسکشی اطراف آببندانها، نصب تابلوهای هشداردهنده "شنا ممنوع"، استقرار نگهبان در ورودی آببندانها برای جلوگیری از ورود افراد به مناطق خطرناک و حضور نجاتغریق در فصل گرما اشاره کرد.
دادستان کردکوی تأکید کرد: هر ساله جان تعدادی از شهروندان به دلیل شنا در آببندانها گرفته میشود و این موضوع نیازمند توجه جدی است. در صورت کوتاهی هر یک از دستگاههای مسئول، موضوع ترک فعل پیگیری و با خاطیان برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات