منصور خانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ستاد اقامه نماز کشور برای سال جاری برنامههایی را تدوین و ارسال کرده که مهمترین آن با توجه به شعار سال که «مادران معماران فرهنگ نماز در جامعه هستند» تعیین مشاوره امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز است.
وی یکی دیگر از برنامههای سال جاری را استفاده از فضای مجازی برای تبلیغ فرهنگ نماز در بین کودکان، نوجوانان و جوانان برشمرد و افزود: آموزش و پرورش در این باره وظیفه بزرگی دارد و قطعاً با توجه به ارتباطی که با دانشآموزان دارند میتوانند اقامه و فرهنگ نماز را برای دانش آموزان داشته باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز شهرستان اردستان ادامه داد: ستاد اقامه نماز شهرستان هیچگونه بودجهای ندارد و بیشتر جنبه ترویجی و تشویقی دارند، اما برای تحقق اهداف خود و اجرای برنامههای تشویقی و فرهنگی نیاز به حمایت و همکاری خیران و نیکوکاران دارد.
خانی با بیان اینکه خانوادهها نقش مهمی در احیای فرهنگ نماز دارند و باید با تقویت باورهای دینی در فضای خانه، فرزندان را به اقامه نماز ترغیب کنند، تصریح کرد: مشارکت خانوادهها در ترویج این فریضه الهی، گامی مؤثر در نهادینهسازی ارزشهای معنوی در جامعه است.
وی با اشاره به مصوبات کارگروه ستاد اقامه نماز شهرستان گفت: بر اساس الزامات قانونی و فرهنگی، تمام واحدهای صنعتی و تولیدی موظفند در موقع مشخص اذان پخش کنند و فضایی مناسب، پاکیزه و در شأن اقامه نماز برای کارکنان خود در نظر بگیرند. این اقدام در راستای حفظ کرامت نیروی انسانی، ارتقای معنویت در محیط کار و عمل به فریضه الهی نماز صورت میگیرد.
رئیس ستاد اقامه نماز شهرستان اردستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر نماز در همه ادارات شهرستان اقامه میشود، اما به دلیل کمبود روحانی، امکان برگزاری نماز جماعت در برخی از ادارات فراهم نیست. این موضوع یکی از دغدغههای فرهنگی در حوزه ادارات محسوب میشود که نیازمند برنامهریزی برای تأمین روحانیان ثابت یا اعزامی به مراکز اداری است.
انتهای پیام
نظرات