• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042817051
  • خبرنگار : 50549

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران مطرح کرد

تأثیر بحران‌های امنیتی منطقه‌ای بر گردشگری سلامت ایران

تأثیر بحران‌های امنیتی منطقه‌ای بر گردشگری سلامت ایران

ایسنا/خراسان رضوی رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: اگرچه ایران همچنان مقصد نخست بیماران از کشورهای همسایه است، اما نگرانی‌های امنیتی، لغو پروازها، اختلال در صدور ویزای درمانی و تصویر منفی رسانه‌ای، روند ورود بیماران بین‌المللی را کند کرده است.

حسین نیکونام در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تأثیر جنگ ۱۲ روزه بر صنعت گردشگری سلامت در ایران اظهار کرد: بدون تردید بحران‌های امنیتی منطقه‌ای از جمله جنگ اخیر، تأثیر منفی قابل توجهی بر جریان ورود گردشگران سلامت به کشور داشته است.

وی اضافه کرد: با وجود اینکه ایران همچنان مقصد اول بیماران از کشورهای همسایه به‌ ویژه عراق، افغانستان و آسیای میانه است، اما نگرانی‌های امنیتی، کمبود پرواز مستقیم، لغو برنامه‌های پروازی بین‌المللی باعث کندی در تصمیم‌گیری بیماران بین‌المللی شده است.

نیکونام تصریح کرد: نکته مهم این است که برخلاف برخی تحلیل‌های سطحی، این افت ناشی از تهدیدات مستقیم نبوده بلکه بیشتر به‌ دلیل لغو پروازهای بین‌المللی و داخلی، لغو ویزای درمانی، ترس روانی و نااطمینانی رسانه‌ای است.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران بیان کرد: بسیاری از گردشگران سلامت، ایران را نه‌ تنها مقصد درمان، بلکه مقصدی فرهنگی، معنوی و تمدنی می‌دانند و در صورت وجود سازوکارهای شفاف امنیتی، اعتماد خود را بازیابی خواهند کرد.

نیکونام در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی گردشگری سلامت در شرایط فعلی افزود: در شرایط کنونی، چالش‌های ما چندوجهی هستند مانند چالش ذهنی امنیت و نه امنیت فیزیکی، بلکه تصویر رسانه‌ای از ناامنی، اختلال موقت در صدور ویزا و ترددهای مرزی به‌ ویژه در مرزهای زمینی، افزایش هزینه‌های انتقال مالی بین‌المللی به‌ دلیل محدودیت‌های بانکی و تحریم‌ها و عدم انسجام در ارائه خدمات یکپارچه سلامت و سفر بوده که می‌تواند باعث سردرگمی بیماران شود.

مسیرهای امن سفر و مشاوره آنلاین؛ راهکارهایی برای جلب اعتماد گردشگران سلامت

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای جلب اعتماد گردشگران سلامت خارجی در شرایط ناامن منطقه خاطرنشان کرد: اقدامات عملی شامل ایجاد مسیرهای امن سفر از مرز تا بیمارستان با همکاری نهادهای امنیتی و حمل‌ونقل، اطلاع‌رسانی شفاف در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های کشور مبدأ با هدف کاهش نگرانی‌ها انجام شده است.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران ادامه داد: راه‌اندازی خدمات مشاوره و پشتیبانی آنلاین ۲۴ ساعته برای بیماران بین‌المللی و صدور گواهی امنیت بیمارستانی برای مراکز عضو سامانه جامع گردشگری سلامت ایران با همکاری بخش خصوصی و نظارت نهادهای دولتی از دیگر برنامه‌ها است.

نیکونام در خصوص وضعیت محدودیت‌های مالی و صدور ویزا عنوان کرد: در برخی مقاطع شاهد تأخیر موقت در صدور ویزا یا سخت‌گیری‌های مضاعف در برخی کشورها و به خصوص کشور افغانستان بوده‌ایم.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران ادامه داد: همچنین محدودیت‌های بانکی نیز در انتقال پول بیماران اثرگذار بوده است. با این حال از طریق شرکت‌های بین‌المللی، صرافی‌های مجاز و قراردادهای منطقه‌ای، مسیرهای جایگزین و امن برای انتقال وجوه بیماران ایجاد شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha