• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404042817200
  • خبرنگار : 50026

استاندار خراسان جنوبی:

فرهنگ قرآنی، راهکار مؤثر مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

فرهنگ قرآنی، راهکار مؤثر مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی، خواستار تقویت برنامه‌های فرهنگی – دینی به‌ویژه در فصل تابستان شد.

سیدمحمدرضا هاشمی، امروز شنبه ۲۸ تیرماه در نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی خراسان جنوبی که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین رائیجی، معاون امور استان‌ها، مردمی‌سازی و امور تبلیغی دارالقرآن کریم کشور برگزار شد، با تأکید بر تأثیرگذاری عمیق قرآن در کاهش آسیب‌های اجتماعی، خواستار استمرار و تقویت برنامه‌های قرآنی در استان شد و بر لزوم ارزیابی اثرات این فعالیت‌ها در زندگی روزمره مردم تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه مؤثر فعالیت‌های قرآنی در ارتقای فرهنگ عمومی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: در شرایطی که جامعه با هجمه فضای مجازی و برخی آسیب‌های فرهنگی مواجه است، ترویج فرهنگ قرآنی می‌تواند پناهگاه و راهکاری مؤثر برای کاهش آسیب‌ها باشد.

وی با تأکید بر اهمیت آموزش قرآن در مدارس، مساجد و سطح جامعه، تصریح کرد: باید اهمیت حوزه دینی و قرآنی برای والدین نیز روشن شود تا حاضر به سرمایه‌گذاری برای تربیت قرآنی فرزندان خود باشند.

استاندار افزود: در ایام ماه مبارک رمضان، شاهد اجرای دو مرحله "جزءخوانی" در مرکز استان و شهرستان‌ها بودیم که با استقبال گسترده مردم مواجه شد. این برنامه‌ها، با مدیریت آیت‌الله عبادی و تلاش‌های شبانه‌روزی دستگاه‌های فرهنگی، گام بزرگی در راستای ترویج فرهنگ دینی بود.

هاشمی با اشاره به تجربه موفق اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» گفت: این طرح باید با شاخص‌های مشخص ادامه یابد؛ اگر خروجی آن کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارتقاء رفتار اداری و بهبود کیفیت زندگی باشد، می‌توان گفت اثرگذاری اجتماعی مورد انتظار حاصل شده است.

وی همچنین بر ضرورت ارزیابی اثربخشی این برنامه‌ها تأکید کرد و گفت: باید آمار دقیق از تغییر شاخص‌های اجتماعی در استان ارائه شود تا بتوان درباره تأثیر فعالیت‌های قرآنی قضاوت درستی داشت. اگر قرار است فرهنگ قرآنی در جامعه جاری شود، اثر آن باید در همه اقشار دیده شود.

استاندار خراسان جنوبی همچنین آمادگی کامل مجموعه استانداری را برای حمایت مالی از طرح‌های قرآنی اعلام کرد و گفت: در حوزه چاپ، تهیه تجهیزات، و اجرای برنامه‌ها می‌توانیم پشتیبانی کنیم، مشروط بر آنکه خروجی ملموس و مشخصی در کاهش آسیب‌ها و ارتقاء معنویت اجتماعی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha