• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042817309
  • خبرنگار : 71129

ترکیه ۱۵۳ عضو مظنون داعش را دستگیر کرد

ترکیه ۱۵۳ عضو مظنون داعش را دستگیر کرد

وزیر کشور ترکیه از دستگیری ۱۵۳ نفر مظنون به همکاری یا داشتن ارتباط با داعش خبر داد.

به گزارش ایسنا، «علی یرلیکایا» وزیر کشور ترکیه اعلام کرد: «در جریان عملیات نیروهای ژاندارمری علیه داعش در ۲۸ استان در دو هفته گذشته، ۱۵۳ مظنون ارتباط یا عضویت در این گروه تروریستی دستگیر شده‌اند.»

به نقل از خبرگزاری فرانسه، وی ادامه داد: «مظنونان اعضای یک گروه تروریستی بودند که به تامین مالی برای سازمان‌های مرتبط با داعش می‌پرداختند.»

این مقام ارشد ترکیه همچنین خاطرنشان کرد: «این افراد مظنون به پروپاگاندا به نفع سازمان تروریستی داعش از طریق رسانه‌های اجتماعی هستند.»

دستگیری‌ها در ازمیر، هاتای، ماردین،‌ سامسون و موگلا در ترکیه انجام شده است.

وزیر کشور ترکیه در ادامه افزود که این عملیات با همکاری‌های جامعه اطلاعاتی و بین‌المللی انجام شده است.

ترکیه با سوریه مرز مشترک دارد؛ جایی که داعش هنوز فعال است و در ماه مه مسئولیت حمله به نیروهای دولتی جدید سوریه در جنوب این کشور را بر عهده گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha