فریدالدین حجتالاسلامی شنبه ۲۸ تیر در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته بهزیستی، در پاسخ به سؤال ایسنا درباره بیمارستان بهشتی، اظهار کرد: از روز نخست موضوع تصرف بیمارستان بهشتی توسط دانشگاه علوم پزشکی را به استانداری گزارش کردهایم. تمامی مستندات نیز ارسال شده و انتظار داریم بازرسی استانداری برای تعیین تکلیف این ملک ورود کند.
وی افزود: طبق صورتجلسه سال ۱۴۰۲، دانشگاه علوم پزشکی باید ظرف پنج سال این ملک را تخلیه میکرد، اما تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته و حتی معادل مالی آن را نیز پرداخت نکردهاند. این در حالی است که ما برنامهای برای احیای درآمدزایی در این مجموعه داریم. بزرگترین مرکز آبدرمانی غرب کشور در این مکان قرار دارد که متأسفانه تعطیل شده و تلاش داریم آن را احیا کنیم.
حجتالاسلامی با بیان اینکه درآمد حاصل از این مراکز میتواند صرف ارائه خدمات به مددجویان شود، اظهار کرد: در دوران کرونا ویلایهای چوبی محوطه بیمارستان شهید بهشتی را به دلیل شرایط بحرانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم، اما هنوز آن را بازنگرداندهاند و با بهانههای واهی از تحویل آن خودداری میکنند. این موضوع مصداق بارز اجحاف در حق سازمان بهزیستی است.
مدیرکل بهزیستی استان همدان با بیان اینکه ۱۷۰ فعالیت مختلف برعهده این سازمان است، تصریح کرد: در سالهای گذشته به دلیل عدم پیگیری و ضعف در تأمین منابع مالی، مشکلاتی در این حوزه داشتیم اما تلاش کردیم پایه اعتباری سازمان را اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه بهزیستی نمیتواند به تنهایی بار آسیبهای اجتماعی را بر دوش بکشد، گفت: آسیبهای اجتماعی چندوجهی هستند و نیازمند همکاری فرابخشیاند اما با این حال بهزیستی وظیفه دارد حضور میدانی و جدی در بطن جامعه داشته باشد.
حجتالاسلامی با اشاره به املاک و مستغلات سازمان بهزیستی، اظهار کرد: املاک زیادی داریم که هنوز ساماندهی نشدهاند. بیمارستان شهید بهشتی با وجود تمامی مصوبات و حتی دستور معاون اول وقت، بازگردانده نشده و در واقع سهم محرومان داده نشده است.
وی با اشاره به ورود ۲۵ ملک سازمان بهزیستی به فرآیند مولدسازی، خاطرنشان کرد: هدف ما تبدیل این املاک به احسن و ایجاد درآمد پایدار برای ارائه خدمات بهتر به مددجویان است.
مدیرکل بهزیستی استان همدان از اجرای پایلوت طرح «شهر دوستدار سالمند» خبر داد و گفت: این طرح در مرحله مطالعاتی و عملیاتی قرار دارد و ۲۰ دستگاه اجرایی در کنار هم، با مشارکت مستقیم سالمندان و دریافت نظرات آنان، در حال پیشبرد این برنامه هستند. در فاز اول این طرح، سه هزار سالمند تنها تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
وی در خصوص حوزه ترک اعتیاد گفت: در این حوزه با مشکلاتی مواجه هستیم، چرا که فرآیند توانمندسازی پس از ترک اعتیاد کمتر مورد توجه قرار گرفته است. با این حال در تأمین وام برای افراد بهبود یافته مشکلی نداریم و باید اقدامات مؤثرتری در این حوزه انجام گیرد.
حجتالاسلامی با بیان اینکه روند خودکشی در استان در ماههای اخیر کاهشی بوده، خاطرنشان کرد: تلاش کردهایم در زمینه آموزش، پیشگیری و آگاهسازی گامهای مؤثری برداریم. طرحهای آموزشی، پیشگیرانه، محلهمحور و جامعهمحور ما فقط در حد شعار نیستند و در عمل اجرا شدهاند.
انتهای پیام
نظرات