• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404042918103
  • خبرنگار : 50214

هشدار رییس کل دادگستری یزد:

ثبت قرارداد اجاره در بنگاه‌های غیرمجاز معادل معاونت در جرم است

ثبت قرارداد اجاره در بنگاه‌های غیرمجاز معادل معاونت در جرم است

ایسنا/یزد رئیس کل دادگستری استان یزد اظهار کرد: اگر موجران در دفاتر مشاورین املاک غیرمجاز اجاره‌نامه تنظیم کنند یا ملک خود را به فروش برسانند، در صورت وقوع جرم، معاون در جرم تلقی خواهند شد.

حجت الاسلام حسین طهماسبی در جلسه بررسی مشکلات سامانه الکترونیک کاتب با اشاره به لزوم ساماندهی بنگاه‌های مشاور املاک استان، گفت: سامانه کاتب که در راستای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول ایجاد شده دارای پشتوانه قانونی و مصوبه مجلس شورای اسلامی است و احتمال حذف آن وجود مطرح نیست.

وی با اشاره به لزوم ساماندهی بنگاه‌های مشاور املاک استان گفت: سامانه کاتب که در راستای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول ایجاد شده دارای پشتوانه قانونی و مصوبه مجلس شورای اسلامی است و احتمال حذف آن وجود مطرح نیست.

طهماسبی افزود: یکی از مفاد این قانون، اتصال مشاورین املاک و ثبت قراردادهای تنظیمی آنها در سامانه کاتب است که این امر هم به نفع مردم، مشاورین املاک، دفاتر اسناد رسمی و موجب کاهش دعاوی در محاکم قضایی خواهد بود و در کاهش جرائم و جلوگیری از زمین‌خواری هم بسیار موثر است.

رئیس کمیته استانی هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیرمنقول یزد تأکید کرد: با توجه به نصب هولوگرام اختصاصی کاتب بر روی درب ورودی بنگاه‌های دارای مجوز، در صورتی که جرمی به سبب تنظیم اجاره در بنگاه غیرمجاز به وقوع بپیوندد، علاوه بر اینکه طبق قانون الزام، هیچگونه دعوایی از ناحیه موجر و مستاجر مسموع نیست، در صورت سوءاستفاده و ارتکاب جرم توسط مستاجر یا متصرف، موجر هم به اتهام معاونت در جرم تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: تبلیغات بیشتر و مستمر در محیط شهری، صدا و سیما و فضای مجازی در خصوص قانون الزام و جنبه‌های مثبت و منافع ماندگار ثبت قراردادها در سامانه کاتب  ضروری است تا این روال قانونی در بین مردم فرهنگ‌سازی شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، طهماسبی در پایان خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی درباره نحوه تنظیم اجاره واحدهای مسکونی به‌ویژه آپارتمان‌ها به اقشار مختلفی همچون اتباع بسیار ضروری است تا در آینده، موجران کمتر دچار مشکل شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۷:۵۹

پس کافینتی ها که ثبت میکنن بدون مجوز هم مجرم هستن؟ نه پروانه دارن نه تجربه وحرفه

avatar
امروز ۰۹:۱۷

تعداد زیادی ازاین بنگاههای معاملاتی هست ولی هیچکس نمیدونه باید به کجا اطلاع داد واینکه بسیاری از مردم بدون اطلاع از اینکه مجوز دارند یانه معاملات خود را انجام میدهند صرف اینکه میگویند اگربنگاه غیر قانونی حتما اجازه کارنمیدادن

avatar
امروز ۱۱:۱۵

بیشتر مجوز دارهاشونم مجوزشان جعلی هست

avatar
امروز ۱۱:۱۳

جاسوسان و املاکی های غیر مجاز به خاطر نبود نظارت مداوم قیمت مسکن و اجاره را بالا بردن

avatar
امروز ۱۱:۳۱

وظیفه موجر نیست که مجوز قانونی مشاغل را برسی کند اگر صنفی مجوز کار ندارد وظیفه اتحادیه مربوطه و بازرسان مربوطه است که محل مربوطه را پلمپ کند .

avatar
امروز ۱۱:۳۵

مشکل اینجاست مردم نمیخواهند کمسیون بدهند بعداز بروز مشکل مالی از دست رفتن اموال باید چند سال دور دادگاها ووکیل گرفتن اون موقع تاز ه میفهمند چه اشتباهی کرده اند

avatar
امروز ۱۲:۴۲

بنگاه‌های غیرمجاز روجمع کنید