• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042918139
  • خبرنگار : 50181

معاون استانداری کرمانشاه:

با کشاورزان مهاجر باید برخورد جدی شود

با کشاورزان مهاجر باید برخورد جدی شود

ایسنا/کرمانشاه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه بر لزوم برخورد جدی با کشاورزان مهاجر تاکید کرد و گفت: فعالیت کشاورزان مهاجر آسیب‌های جدی به منابع آب و خاک وارد می‌کند.

به گزارش ایسنا، طهماسب نجفی در جلسه سازگاری با کم‌آبی استان روز یکشنبه (۲۹ تیر)، با بیان اینکه امروزه تنش آبی نه تنها در استان و کشور ما بلکه در تمام دنیا جدی است، گفت: وضعیت تنش آبی در استان باید مورد توجه قرار گیرد، خصوصا در شهرستان‌های شرقی استان که با کاهش جدی بارش‌ها مواجه‌اند.

وی با بیان اینکه وضعیت منابع آبی استان از جمله روان‌آب‌ها خوب نیست، اظهار کرد: دبی چاه‌های استان نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته و در برخی نقاط در عمق چند صد متری هم دبی قابل توجهی نداریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه یادآور شد: ممکن است حتی در سال آبی آتی نیز بارش‌ها چشمگیر نباشد و از همین رو نیازمند حفظ منابع آبی موجود هستیم.

نجفی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی تامین آب شرب مردم در اولویت است، تاکید کرد: عمده اعتبارات عمرانی را نیز به سمت آب شرب سوق داده‌ایم.

به گفته این مسئول، با تدابیری که از سنوات گذشته اندیشیده شده امروزه وضعیت آب شرب شهر کرمانشاه متعادل است و مجوز ماده ۲۳ آبرسانی به برخی شهرهای دیگر استان نیز اخذ شده است.

وی در ادامه یکی از مواردی که به منابع آبی صدمه جدی وارد می‌کند را کشت محصولات آب‌بر از جمله برنج دانست و افزود: آمار ۲۰۰ هکتاری کشت برنج در برخی شهرستان‌های شرقی قابل قبول نیست و باید با آن برخورد شود. در غیر این صورت اگر مشکلی برای منابع آب شهرستان ایجاد شود ما دیگر امکان پاسخگویی نخواهیم داشت.

نجفی با بیان اینکه باید از کشت برنج جلوگیری شود، نه اینکه اجازه بدهیم کشت شود و بعد سراغ امحای آن برویم، گفت: باید کشت‌های آب‌بر به سمت غرب استان که منابع آبی بیشتری در اختیار است، هدایت شود.

وی گفت: جلوگیری نکردن از کشت محصولات آب‌بر، می‌تواند کرمانشاه را نیز از نظر وضعیت نامناسب منابع آبی به سرنوشت برخی استان‌های دیگر دچار کند.

به گفته این مسئول، لازم است الگوی کشت در کرمانشاه سازگار با شرایط کم‌آبی باشد.

نجفی از سهم قابل توجه مصرف آب بخش کشاورزی نیز یاد کرد و افزود: با توجه به وجود حدود ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان، باید به سمت روش‌های نوین آبیاری در بخش کشاورزی برویم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از تاثیر فعالیت کشاورزان مهاجر بر منابع استان خصوصا منابع آبی نیز یاد کرد و ادامه داد: آسیب فعالیت کشاورزان مهاجر بسیار زیاد است.

نجفی با تاکید بر اینکه برخورد با کشاورزان مهاجر باید موثر باشد و نمود داشته باشد، گفت: فعالیت این کشاورزان حتی می‌تواند امنیت غذایی مردم را نیز بواسطه کیفیت محصولات تولیدی به خطر بیاندازد.

شرکت توزیع برق در اعمال خاموشی‌ها به فکر استان باشد

وی در ادامه اشاره‌ای هم به روزهای گرم پیش رو و لزوم مدیریت مصرف برق در استان داشت و گفت: حتی کاهش ساعت کاری ادارات و دستگاه‌ها به اندازه مدیریت مصرف مشترکان اثرگذار نیست.

وی با انتقاد از قطعی‌های زیاد برقی که در کرمانشاه رخ می‌دهد، افزود: با بررسی‌های صورت گرفته میزان قطعی در دیگر استان‌ها به اندازه کرمانشاه نیست و این میزان قطعی مردم را گرفتار کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از شرکت توزیع برق درخواست کرد بیشتر به فکر مشترکین برق در استان باشند تا اینکه دستورات وزارت نیرو را درباره اعمال خاموشی‌ها اجرا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha