• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404042918337
  • خبرنگار : 71299

آمادگی دانشگاهیان ایلام برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین

آمادگی دانشگاهیان ایلام برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین

ایسنا/ایلام به‌منظور برنامه‌ریزی برای میزبانی زائران اربعین حسینی، نشست قرارگاه علم‌الهدیی استان ایلام با ریاست رئیس دانشگاه ایلام و با حضور فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام، رؤسای دانشگاه‌های استان، مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی در دانشگاه‌ها و مسئولان بسیج دانشجویی برگزار شد.

همایون مرادنژادی رئیس دانشگاه ایلام امروز ۲۹ تیر، در این نشست با بیان اینکه پیام قیام امام حسین (ع)، «حق‌طلبی» و «آزادی‌خواهی» است، گفت: اربعین انعکاس دهنده پیام‌های قیام عاشور است و زائران اربعین، در جریان پیاده‌روی خود اهداف و پیام‌های قیام سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش را مرور می‌کنند.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده در دانشگاه ایلام برای میزبانی زائران اربعین، تأکید کرد: دانشگاه ایلام با همه ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری از دانشگاه‌های استان برای میزبانی زائران اربعین حمایت می‌کند.

آمادگی دانشگاهیان ایلام برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین

رئیس دانشگاه ایلام خواستار خلاقیت در برنامه‌ریزی اربعین شد و اظهار کرد: حفظ وحدت و همبستگی ملی یک ضرورت است و لذا باید از اربعین برای حفظ و تقویت این همبستگی ملی استفاده کنیم که این مهم نیازمند خلاقیت، نوآوری و برنامه‌ریزی جدیدی است، لذا قرارگاه علم‌الهدی استان ایلام باید با این رویکرد به فعالیت بپردازد.
مرادنژاد با اشاره به حماسه ملت ایران در ایستادگی در برابر رژیم جعلی و ناپاک صهیونیستی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، توضیح داد: رژیم صهیونیستی به هیچ قانون و معاهده بین‌المللی، صلح و آتش‌بسی پایبند نیست و از هیچ اقدامی برای ضربه‌زدن به کشور عزیزمان خوداری نمی‌کند، لذا ضروری است، که تلاش کنیم همبستگی ملی حفظ و تقویت شود.

آمادگی دانشگاهیان ایلام برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین

سردار سیدصادق حسینی فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام نیز در این نشست با تقدیر از حسن‌نظر و همکاری رئیس دانشگاه ایلام و مسئولان سایر دانشگاه‌ها برای اهتمام در میزبانی زائران اربعین، خواستار تشریک‌ مساعی برای افزایش تعداد دانشجویان در فعالیت فرهنگی در ایام اربعین شد.

سردار حسینی با اشاره به اهداف رژیم صهیونیستی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: تثبیت برتری رژیم صهیونیستی در منطقه، تثبیت برتری هژمونی آمریکا در منطقه، حذف ایران از معادلات منطقه‌ای، انهدام تأسیسات هسته‌ای و نابودی توان موشکی ایران، پنج هدف اصلی رژیم صهیونیستی در تجاوز به کشورمان بود.

وی افزود: به‌واقع رژیم صهیونیستی برای تحقق این اهداف به‌دنبال ساقط‌کردن نظام جمهوری اسلامی، تجزیه ایران و سوریه‌سازی کشور بود.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام با بیان اینکه وحدت و همبستگی ملت ایران، تدابیر و شجاعت مقام معظم رهبری و کارآمدی نیروهای مسلح، باعث شکست توطئه دشمنان شد، تشریح کرد: در حالی که تعداد زیادی از فرماندهان و دانشمندان تأثیرگذار کشور به شهادت رسیدند، با درایت و تدابیر فرمانده معظم کل قوا، در ظرف چند ساعت افراد جایگزین منصوب شدند و همان روز ۱۵۰ موشک و ۳۵۰ پعباد به‌صورت هدفمند شلیک شد و تمام محاسبات دشمن به هم خورد.

وی افزود: در این جنگ ۶۰۰ موشک و ۱۰۰۰ پهپاد در جریان ۲۰ موج حمله به اسرائیل شلیک شد و در روز هفتم جنگ، معادلات تغییر کرد و با افزایش صدمات و تلفات دشمن، بحث آتش بس از طریق واسطه‌ها مطرح شد.

سردار حسینی با تأیید سخنان رئیس دانشگاه ایلام مبنی ضرورت و هتمام برای حفظ وحدت و همبستگی ملی، یادآور شد: دشمنان در محاسبات خود دچار اشتباه شدند و با موجی وحدتی که بین مردم در حمایت از رهبری و نیروهای مسلح شکل گرفت، دچار یأس شدند، لذا باید برای حفظ این وحدت تلاش کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha