• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۲۳:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042918514
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

کاهش ساعت کار ادارات کرمانشاه برای مدیریت مصرف برق

کاهش ساعت کار ادارات کرمانشاه برای مدیریت مصرف برق

ایسنا/کرمانشاه معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه از کاهش ساعت کار ادارات استان به منظور مدیریت مصرف انرژی خبر داد.

جلیل بالایی در این خصوص گفت: با پیشنهاد کمیته مدیریت مصرف بهینه انرژی و تایید و موافقت استاندار، ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و بیمه‌های استان، از فردا دوشنبه، ۳۰ تیر تا پنجشنبه ۹ مرداد از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ ظهر خواهد بود.

بالایی افزود: خدمات تعطیل ناپذیر همانند انتظامی، امداد، درمان و ... از این تصمیم مستثنی هستند.

 معاون استانداری کرمانشاه اظهار کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی مکلفند بنحوی برنامه ریزی کنند که در روند خدمات رسانی به مردم خللی ایجاد نشود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری در روز یکشنبه ۲۹ تیر، بالایی گفت: تاخیر مادران شاغل که فرزند تا هفت سال دارند به قوت خود باقی است.

انتهای 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha