عباس میرزاد امروز ۳۰تیر در نشست بررسی و آسیبشناسی توزیع کالاهای اساسی اربعین در ایلام با تأکید بر ضرورت تامین به موقع و عادلانه کالاهای اساسی در ایام اربعین گفت: با توجه به ماندگاری برخی زائران در استان، باید اقلامی همچون غذا و نان به صورت منظم، دقیق و با نظارت کامل در اختیار آنها قرار گیرد.
وی اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در ایام اربعین، تأمین مستمر و دقیق غذا برای زائرانی است که بنا به شرایط مختلف در استان ماندگار میشوند.
میرزاد گفت: نباید اجازه دهیم در هیچ مقطعی از ایام اربعین، روند خدماترسانی غذایی دچار اختلال شود و غذا باید در سریعترین زمان ممکن و با کیفیت مناسب به دست زائر برسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام افزود: مکاتبههایی با وزارت کشور و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران برای تامین سهمیه آرد ویژه اربعین انجام شده تا خللی در این زمینه به وجود نیاید.
وی با بیان اینکه ساعت کار نانواییها باید متناسب با میزان آرد اختصاص یافته تنظیم شود، گفت: فرمانداران موظف هستند بر پخت نان و تأمین نیاز روزانه زائران نظارت مستمر و میدانی داشته باشند.
معاون اقتصادی استانذداری ایلام ادامه داد: توزیع عادلانه اقلام و جلوگیری از انحراف در مسیر توزیع از اولویتهای جدی این ایام است که باید توسط نهادهای مسئول بهطور ویژه پیگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام همچنین بر لزوم شفافسازی در روند تأمین و توزیع اقلام اساسی ویژه اربعین تأکید کرد و گفت: همه کالاها باید با منشا مشخص، فرآیند توزیع شفاف و با رصد دقیق به دست مصرفکننده نهایی برسد.
وی با اشاره به لزوم تعیین دقیق انبارهای ذخیره کالا گفت: انبارهای نگهداری کالاهای اساسی باید مشخص و تحت نظارت دقیق دستگاههای نظارتی و تعزیرات حکومتی قرار گیرند تا از هرگونه تخلف یا احتکار جلوگیری شود.
میرزاد توضیح داد: جلسات رصد و هماهنگی تامین کالاهای اساسی تا پایان اربعین بهصورت مستمر در مرکز استان و شهرستان مهران ادامه خواهد داشت و مسائل و مشکلات باید در کوتاهترین زمان ممکن، شناسایی و برای آن راهکار عملیاتی ارائه شود.
وی گفت: باید تلاش شود تا سهمیههای اختصاص یافته به موکبها به طور کامل جذب و به نحو شایسته برای خدمترسانی به زائران استفاده شود.
میرزاد تأکید کرد: موفقیت در این حوزه، نیازمند همکاری جدی، اقدام به موقع و نظارت میدانی است.
انتهای پیام
نظرات