• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404043019249
  • خبرنگار : 50455

آغاز فصل عملیات اجرایی مهار ریزگرد در سراجه قم

آغاز فصل عملیات اجرایی مهار ریزگرد در سراجه قم
عکس آرشیوی است

ایسنا/قم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری از تصویب برنامه مدیریت سازگار و مقابله با پدیده ریزگرد منطقه سراجه قم خبر داد و گفت: با اجرای کامل این طرح، طی حداکثر چهار سال آینده شاهد کاهش محسوس آثار پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه باشیم.

در بیست و دومین جلسه ستاد ملی سیاست‌گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار، که دوشنبه ۳۰ تیر با حضور شینا انصاری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست برگزار شد، برنامه مدیریت سازگار و مقابله با این پدیده در منطقه سراجه قم به تصویب رسید.

خسرو سامری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اعلام این خبر گفت: منطقه سراجه با وسعتی بالغ بر ۱۰۰ هزار هکتار، یکی از کانون‌های مهم و فعال گرد و غبار در کشور است که از این میزان، حدود ۳۰ هزار هکتار در شرایط فوق بحرانی قرار دارد.

وی افزود: برنامه‌ تدوین‌شده توسط اداره‌کل محیط زیست استان قم و همچنین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، که پس از انتخاب مشاور تخصصی و برگزاری جلسات کارشناسی، به تصویب کارگروه امور زیربنایی و سپس شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان قم رسیده و نهایتاً در جلسه ستاد ملی مورد تأیید نهایی قرار گرفت.

سامری با اشاره به همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط در تدوین و اجرای این طرح گفت: با اجرای این برنامه و اعتبارات مناسبی که امروز تصویب و از سوی سازمان مدیریت بحران کشور، وزارت نفت، سازمان حفاظت محیط زیست و سایر نهادهای ملی و استانی تامین خواهد شد، اقدامات مؤثری به‌صورت کوتاه‌مدت و میان‌مدت در دستور کار قرار گرفته است.

معاون استاندار قم تصریح کرد: فصل کاری امسال با اجرای عملیات کاشت، مهار کانون‌های فعال با تأمین زیرساخت‌هایی مانند آب، و همچنین ساماندهی وضعیت چرای شترها با همکاری سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در شامگاه دوشنبه ۳۰ تیر، وی در پایان ضمن تقدیر از حضور نمایندگان مجلس بویژه حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش با همراهی کمیسیون داخلی شوراهای مجلس شورای اسلامی و حمایت ایشان در این فرآیند، ابراز امیدواری کرد: با اجرای کامل این طرح، طی حداکثر چهار سال آینده شاهد کاهش محسوس آثار پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه باشیم.

اداره کل حفاظت از محیط زیست، اداره کل منابع طبیعی، سازمان جهاد کشاورزی، شرکت آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه‌ای و اداره کل مدیریت بحران از جمله دستگاه‌های مؤثر در این اقدام بوده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha