• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404043119435
  • خبرنگار : 71610

سنگ‌اندازی دوباره رژیم صهیونیستی در مسیر توافق آتش‌بس در غزه

سنگ‌اندازی دوباره رژیم صهیونیستی در مسیر توافق آتش‌بس در غزه

در حالی که مذاکرات آتش‌بس همچنان در بن‌بست قرار دارد، منابع صهیونیستی اعلام کردند که رژیم اشغالگر دیگر حاضر به مصالحه درباره نقشه‌های عقب‌نشینی از نوار غزه نیست و خواستار پذیرش بی‌قید و شرط آن از سوی حماس شده است.

به گزارش ایسنا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع سیاسی بلندپایه فاش کرد: تل‌آویو اعلام کرده است که از این پس حاضر نیست درباره نقشه‌های عقب‌نشینی از نوار غزه هیچ‌گونه مصالحه یا مذاکره‌ای انجام دهد.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی از جنبش مقاومت اسلامی حماس خواسته است تا بدون قید و شرط این نقشه‌ها را بپذیرد.

به گفته منبع مذکور، میانجی‌گران بین‌المللی تلاش‌های گسترده‌ای برای ترغیب حماس به پذیرش طرح پیشنهادی فعلی انجام داده‌اند، اما تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده‌اند و پاسخ مشخصی از سوی این جنبش دریافت نکرده‌اند.

یک منبع به تایمز اسرائیل نیز گفت که مذاکره‌کنندگان حماس در دوحه از هفته گذشته نتوانسته‌اند با رهبران این جنبش در غزه تماس بگیرند و این مانع از پیشرفت در مذاکرات تبادل اسرا و آتش‌بس در نوار غزه شده است.

تحولات مربوط به مذاکرات، در حالی ادامه دارد که رژیم اشغالگر همچنان به حملات خود علیه مناطق مختلف نوار غزه از جمله دیرالبلح ادامه می‌دهد و همزمان تلاش دارد فشارهای سیاسی و نظامی را برای تحمیل شروط خود بر مقاومت فلسطین افزایش دهد.

طی بیش از ۲۱ ماه گذشته، چندین دور مذاکرات غیرمستقیم میان رژیم صهیونیستی و حماس برای دستیابی به آتش‌بس و تبادل اسرا برگزار شده است. در این مدت، ۲ توافق جزئی حاصل شده است؛ توافق نخست در نوامبر ۲۰۲۳ بود و توافق دیگر نیز در ژانویه ۲۰۲۵ حاصل شد.

با وجود پیشرفت در مذاکرات ژانویه برای تمدید توافق، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که تحت پیگرد قضایی بین‌المللی قرار دارد، از اجرای کامل توافق خودداری کرده و از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵، جنگی تمام‌عیار علیه نوار غزه را از سر گرفته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگی با ویژگی‌های نسل‌کشی در نوار غزه آغاز کرده که تاکنون به شهادت و زخمی شدن حدود ۱۹۹ هزار فلسطینی منجر شده است. اکثریت قربانیان این جنگ زنان و کودکان بوده‌اند. همچنین بیش از ۹ هزار نفر مفقود  و صدها هزار نفر آواره شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha