مهدی اسحاقی در نخستین نشست میز گردشگری روستایی که با حضور نمایندگان همه سازمان ها و دستگاههای مرتبط با توسعه ظرفیتهای روستایی در سالن اجتماعات ادارهکل برگزار شد، یکی از اهداف مهم این نشستهای سریالی و مرتب در بخش گردشگری روستایی را بررسی و انتخاب روستاهای قطب گردشگری که قابلیت معرفی ثبت در لیست میراث جهانی دارند، برشمرد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نیز در این جلسه نکاتی را در مورد گردشگری روستایی مطرح کرد و گفت: استاندار به صورت ویژه پیگیر موضوع گردشگری روستایی است.
حسن اصغریان افزود: برخی قوانین موجود در این موضوع که دست و پاگیر است باید توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد و پیشنهادهای اصلاحی به این حوزه ارسال شود تا با ارجاع آن به مراجع ذیصلاح بتوانیم قانونهای مناسب را برای تسریع در گردشگری روستایی، مصوب کنیم.
وی تصریح کرد: آمار روستاهای مازندران خیلی بالاست و نیاز است که سالانه حداقل ۲۰ روستا به صورت میدانی شود تا همه روستاهای استان از این ظرفیت فراهم شده جهانی بهرهمند شوند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران با بیان این مطلب که عدم آسیب به بافت سنتی فرهنگی و اقلیمی روستاها و توسعه گردشگری روستایی موجب پایداری و سلامت اجتماعی روستاها خواهد شد، بیان کرد: مازندران ۳هزار و ۶۰۰ روستا و ۲هزار و ۳۲۷ دهیار دارد و این دهیاران میتوانند عامل مهمی در بخش رونق گردشگری روستایی باشند و همانند دهیار روستای کندلوس، بکمک حال ما به عنوان تسهیلگر در بخش گردشگری موثر باشند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی مازندران در روز سهشنبه ۳۱ تیر، در پایان جلسه روستای ازباران از بخش دهفرکه فریدونکنار برای موضوع گردشگری توسط کارشناس معرفی شد فیلمها و ظرفیتها و چالشهای مربوطه در این روستا مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد در جلسات تخصصیتر برای بررسی بهتر ظرفیت گردشگری این روستا و چالش پسماندها به بحث و بررسی گذاشته شود.
انتهای پیام
نظرات