• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404043119565
  • خبرنگار : 71415

اینترسپت: گروه‌های آمریکایی میلیون‌ها دلار به داوطلبان ارتش اسرائیل کمک می‌کنند

اینترسپت: گروه‌های آمریکایی میلیون‌ها دلار به داوطلبان ارتش اسرائیل کمک می‌کنند

یک وب‌سایت خبری-تحلیلی آمریکایی گزارش داد که سازمان‌های غیردولتی آمریکایی به تامین مالی آمریکایی‌هایی می‌پردازند که داوطلب برای سربازی در ارتش رژیم صهیونیستی شده و در عملیات‌های جنگی این ارتش در نوار غزه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی آمریکایی «اینترسپت»، سازمان‌های غیرانتفاعی در ایالات متحده میلیون‌ها دلار در حمایت از شهروندان آمریکایی که به صورت انفرادی برای سربازی در ارتش اشغالگران صهیونیست داوطلب شوند سرمایه‌گذاری کرده‌اند؛ آمریکایی‌هایی که بسیاری از آنها در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه غزه شرکت کرده‌اند.

به نوشته اینترسپت، این سازمان‌ها در این راستا برنامه‌هایی شامل مهمانی‌ها و گردهمایی‌های سیاسی و اجتماعی و پشتیبانی لجستیکی را در حمایت از این داوطلبان و با شرکت سیاستمداران و چهره‌های سرشناس در سراسر ایالات متحده برگزار کرده‌اند که این باعث تشدید نگرانی‌های اخلاقی و قانونی درباره فعالیت‌های نظامی آمریکایی‌ها برای طرف‌های خارجی و روند ترویج و حمایت از این گونه فعالیت‌ها در ایالات متحده شده است.

در ایالات متحده آمریکایی‌ها داوطلب برای خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی در مراسمات و مهمانی‌های متعددی با شرکت چهره‌های رسانه‌ای و سیاسی برجسته حضور یافته‌اند.

اینترسپت می‌نویسد که این داوطلبان آمریکایی اواخر سال گذشته میلادی در مراسمی در منهتن پشتیبانی خود را از جنگ جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که شامل بمباران، آواره سازی و تحمیل گرسنگی علیه مردم غیرنظامی در این باریکه می‌شود ابراز کردند.

چنین برنامه‌هایی اغلب با سازماندهی و هماهنگی سازمان‌های غیرانتفاعی آمریکایی از جمله سازمان خیریه «نِووت» واقع در نیویورک در پشتیبانی از سربازان آمریکایی ارتش اسرائیل برگزار شده‌اند.

سازمان نووت که در ۲۲ ایالت آمریکا فعال است در حمایت از این سربازان آمریکایی ارتش اسرائیل مهمانی و گردهمایی برگزار می‌کند، یارانه مسکن و همینطور خدمات درمانی و سفرهای تفریحی ارائه می‌دهد و قرار است در آینده نزدیک نیز کهنه‌سربازهای داوطلب که در جنگ غزه شرکت کرده‌اند را به یک سفر تفریحی به پاناما ببرد.

به نوشته این وب‌سایت خبری آمریکایی، نووت و سازمان‌های غیرانتفاعی مشابه دیگر همچنین با استفاده از رسانه‌های اجتماعی به تبلیغ درباره خدمت نظامی برای ارتش رژیم صهیونیستی می‌پردازند.

اخیرا در یک ویدیوی تبلیغاتی که آنها منتشر کردند تصاویری از یک میدان تیر نشان داده و ذکر شده که اکثریت کسانی که در تیراندازی شرکت دارند «در جنگ غزه شرکت کرده‌اند.»

در یک پست تبلیغاتی دیگر در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» نیز از کهنه‌سربازان آمریکایی خواسته شد در صورت تمایل به بازگشت به میدان جنگ با آنها ارتباط برقرار کنند. همچنین آنها در یک مطلب نیز به دنبال‌کنندگانشان توصیه کردند از سربازان درباره اینکه آیا آنها کسی را کشته‌اند یا خیر سوال نکنند چون چنین سوالی «بار عاطفی یا سیاسی برای آنها دارد.»

اینترسپت با تحلیل اسناد مالیاتی فاش کرد از سال ۲۰۲۰ دست‌کم ۲۰ سازمان خیریه غیرانتفاعی در ایالات متحده بالغ بر ۲۶ میلیون دلار را صرف برنامه‌های حمایت از آمریکایی‌ها داوطلب شده برای سربازی در ارتش رژیم صهیونیستی کرده‌اند.

این مبالغ صرف این شده که به این شهروندان آمریکایی برای ثبت‌نام در ارتش اشغالگر کمک کرده و بعدا نیز هنگام خدمت نظامی آنها، از آنها پشتیبانی به عمل آید.

بزرگترین سازمان حامی این سربازان سازمانی تحت عنوان «دوستان ارتش اسرائیل» است که از سال ۲۰۲۰ حدود ۲۰ میلیون دلار در این راه صرف کرده است. این سازمان هر ساله از ۶۵۰۰ نفر از این آمریکایی‌های سرباز ارتش اسرائیل با ارائه کمک‌های لجستیکی و عاطفی و مسکن پشتیبانی به عمل می‌آورد.

این سازمان‌ها تنها در سال ۲۰۲۳ میزان ۸.۸ میلیون دلار در برنامه‌های حمایت از این سربازان پول صرف کرده‌اند.

سازمان‌هایی همچون «تیپ نظامی باییت» که از این سربازان در زمینه مسکن و حمل ونقل پشتیبانی می‌کنند، ویدیوهایی نیز از تحویل کمک به واحدهای نظامی اسرائیلی همچون «واحد یهالوم» که به خاطر عملیات‌هایش علیه تونل‌های حماس در غزه شناخته می‌شود، منتشر کرده‌اند. سازمان «تیپ نظامی باییت» در حالی که در سال ۲۰۲۲ تنها ۱۶۰۰۰۰ دلار درآمد داشته در سال ۲۰۲۳ با جهشی چشمگیر ۱.۳ میلیون دلار درآمد کسب کرد.

به نوشته این وب‌سایت، هر چند انتقال مداوم محموله‌های تسلیحاتی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی حساسیت مقام‌های آمریکایی را برانگیخته اما این که هزاران شهروند آمریکایی به اراضی اشغالی رفتند تا به ارتش آن بپیوندند چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به درخواست اینترسپت برای اظهار نظر در مورد خدمات سربازان کشورهای دیگر در این ارتش و وابستگی سازمان‌های غیرانتفاعی فعال در آمریکا به آن گفت که در این مورد «اظهار نظر نمی‌کند.»

نه سازمان نووت و نه یک سازمان غیرانتفاعی دیگر مشابه آن به نام «گرووینگ وینگز» به درخواست این رسانه برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

طبق قوانین فدرال آمریکا سربازگیری برای ارتش‌های خارجی در داخل مرزهای ایالات متحده ممنوع است اما این قوانین اجازه اهدای کمک مالی به این ارتش‌ها و حمایت از داوطلبان خارجی‌ برای خدمت در آنها را ارائه می‌دهند.

در حالی که در وب‌سایت وزارت امور خارجه آمریکا ذکر شده «ما نمی‌خواهیم آمریکایی‌ها در کشورهای خارجی خدمت نظامی کنند» یک سخنگوی این وزارتخانه گفت: «شهروندان آمریکایی که در ارتش اسرائیل خدمت کنند ملزم به ثبت خدمت نظامی خود نزد دولت ایالات متحده نیستند. شهروندان دوتابعیتی نیز باید به قوانین هر دو جایی که شهروندی آنها را دارند از جمله در ارتباط با خدمت نظامی اجباری پایبند بمانند.»

وزارت امور خارجه ایالات متحده تصریح داشت به شهروندان آمریکایی توصیه می‌کند به توصیه‌های مسافرتی فعلی صادر شده برای آمریکایی‌ها از بابت سفر به اراضی اشغالی از جمله کرانه باختری و غزه توجه کنند.

به نوشته اینترسپت، خیلی از آمریکایی‌های حاضر در ارتش اسرائیل از سنین پایین در معرض تبلیغات برای خدمت در این ارتش قرار گرفته‌اند. این دست تبلیغات در مدارس یهودی در ایالات متحده نیز برگزار شده است. ۵۱ نفر از فارغ التحصیلان مدرسه یهودی فریش در شهر پاراموس نیوجرسی در سال ۲۰۲۳ در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کردند.

یکی از آن داوطلبان که حالا یک فعال ضد اشغالگری رژیم صهیونیستی شده، تعریف کرد که چطور تجاربش باعث شد که او سیستمی که زمانی از آن حمایت می‌کرد را مورد پرسش قرار دهد. او بعد از کار کردن برای یک سازمان حقوق بشری در جریان جنگ سال ۲۰۱۴ رژیم صهیونیستی علیه غزه دیگر نخواست که از صف نیروهای ذخیره ارتش اشغالگر برای خدمت فراخوانده شود.

او گفت: «من به این فکر می‌کردم که نمی‌خواهم همان غزه‌ای‌هایی که هر روز تلفنی دارم با آنها صحبت می‌کنم را با تفنگ بکشم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha