• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404082113404
  • خبرنگار : 30192

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال: مدالم را به گردن نمی‌اندازم به یک شهید تقدیم می‌کنم

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال: مدالم را به گردن نمی‌اندازم به یک شهید تقدیم می‌کنم

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال پس از کسب عنوان قهرمانی در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی گفت: مدال را بر گردن نمی‌اندازم تا قابی برای آن پیدا کنم و بر سر مزار شهید ببرم.

به گزارش ایسنا، باقر محمدی، سنگربان تیم ملی فوتسال ایران پس از قهرمانی در رقابت‌های فوتسال همبستگی کشورهای اسلامی گفت: اول از همه به ملت ایران تبریک می‌گویم چرا که دعای خیر آنها بدرقه راه ما بوده است. توانستیم بازی بزرگی را ببریم، این مدال را تقدیم به شهید مدافع حرم سجاد زبرجدی عزیز تقدیم می‌کنم، در روزهایی که اسم و یاد شهدا گمنام می‌شود من از روز اول به این شهید متوسل شده بودم، قطعا دست ما را می‌گیرند. مدال را به گردن نمی‌اندازم چون باید یک قاب برای آن پیدا کنم و بر سر مزار این شهید ببرم. 

محمدی در پایان گفت: من وظیفه دارم که دروازه را بسته نگه دارم، البته سعید احمدعباسی و بچه‌های تیم هر روز واکنش‌های من را می‌بینند و برایشان طبیعی است اما دور از شوخی لطف خدا بوده است که این نتایج به دست آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha