اسحاق ریگی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاوت در فضای مجازی در چهار بخش اصلی شامل بخش عمومی، دانشجویی، دانشآموزی و بینالمللی برگزار شد. موضوعاتی که در بخش عمومی و دانشجویی اعلام شده است شامل پایگاههای اطلاعرسانی شبکههای اجتماعی و پیامرسانها (داشتن گروه، کانال، صفحه اختصاصی برای شهدا)، نرمافزارهای کاربردی تولیدات چندرسانهای شامل مستند کوتاه، بازیهای رایانهای و تلفن همراه، فناوریهای نوین، کلیپ و پویانمایی میشود.
وی اضافه کرد: در بخش بینالمللی شامل کلیه آثار ارسالی که در حوزه محور مقاومت تولید شدهاند و در بخش دانشآموزی نیز شامل آثار کلیپ، موشن، پویانمایی، بازیهای رایانهای و تلفن همراه میشود.
ریگی در خصوص نحوه پذیرش افراد در جشنواره گفت: هر یک از بخشهای جشنواره یک تیم داوری و مستقل حضور داشتند که در کل این بخشها آثار تولید شده بخش ویژه در تهران و مابقی آثار از سایر بخشها در خراسان رضوی داوری شده است.
وی ادامه داد: در بخش بینالمللی نیز ترکیبی از جامعیت داوران استفاده شده است که برهمه موضوعات ذکرشده مشرف باشند. نکته حائز اهمیت در این مرحله این است که برخی از داوران به دلیل ظرفیت موجود در دو بخش به داوری آثار پرداختند. در بخش عمومی و دانشجویی آثار با توجه به گستردگی موضوعات به طور مجزا توسط چند تیم متخصص حوزه رسانه بررسی شده است که در بین این تیمها نیز برخی از افراد در دو بخش به عنوان داور حضور داشتند.
سرپرست کمیتههای داوری جشنواره «فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی» خاطرنشان کرد: در این دوره هر بخش به همراه تیم داوران و دبیر جشنواره دارای یک راهبر بود که با توجه به ارسال آثار در پلتفرم پلتزار(شبکه فعالان فرهنگی دیجیتال) مسئولیت دریافت آثار، ثبت امتیاز، معدل گیری را بر عهده داشت که نتیجهای خوب و مثبت را از فرایند داوری در جشنواره به ارمغان آورد.
ریگی در خصوص تاریخ برگزاری اختتامیه این جشنواره اظهار کرد: باتوجه به وقوع جنگ و شرایطی فعلی هنوز تاریخ دقیقی برای برگزاری اختتامیه جشنواره مشخص نیست، اما با پیگیریهای دبیر جشنواره سرهنگ هادی نیازی، مدیر فضای مجازی اداره کل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت زمان اختتامیه متعاقبا اعلام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات