• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404043119625
  • خبرنگار : 71610

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی: جنگ غزه پیچیده‌ترین نبرد ارتش اسرائیل است

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی: جنگ غزه پیچیده‌ترین نبرد ارتش اسرائیل است

رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در نشستی کم‌سابقه با فرماندهان ارشد نظامی، به بررسی همه‌جانبه جبهه‌های مختلف پرداخت و جنگ در نوار غزه را از پیچیده‌ترین درگیری‌های تاریخ ارتش رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «ایال زامیر» رئیس ستاد کل ارتش این رژیم در نشستی ویژه با تمامی اعضای فرماندهی عالی‌رتبه ارتش، نخستین ارزیابی راهبردی جامع از وضعیت امنیتی و نظامی را در طول ۲ سال گذشته ارائه داد.

در این جلسه، ارزیابی‌های اطلاعاتی و راهبردی مربوط به تمامی جبهه‌ها به فرماندهان عالی‌رتبه نظامی ارائه شد. در محور اصلی این ارزیابی، جنگ جاری در نوار غزه به عنوان «پیچیده‌ترین نبردی که ارتش اسرائیل تاکنون با آن مواجه شده» توصیف شد.

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در این جلسه، تغییرات اساسی در دکترین امنیتی ارتش را تشریح کرد که شامل تأمین امنیت از طریق تهاجم پیش‌دستانه، ایجاد مناطق امنیتی در تمامی مرزها به‌گونه‌ای که ارتش در مجاورت مراکز جمعیتی مستقر باشد، پرهیز از نادیده گرفتن هم‌زمان نیت‌ها و توانمندی‌های دشمنان، اذعان به تفاوت ماهیت در اهداف، شیوه‌ها و نتایج مورد انتظار در هر جبهه هستند.

رئیس ستاد کل ارتش اشغالگر در رجزخوانی خود علیه ایران مدعی شد: کارزار علیه ایران هنوز تمام نشده است و بر لزوم آمادگی ارتش برای یک کارزار طولانی و چند جبهه‌ای تاکید کرد.

رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل بر لزوم ادامه عملیات در کرانه باختری، علیه حزب‌الله و علیه اهداف ایرانی در سوریه تاکید کرد.

از آغاز حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، منطقه شاهد یکی از طولانی‌ترین، پیچیده‌ترین و پرهزینه‌ترین نبردهای تاریخ رژیم اشغالگر بوده است. این جنگ که به دنبال عملیات بی‌سابقه مقاومت فلسطین تحت عنوان «طوفان الاقصی» آغاز شد، وارد مرحله‌ای از درگیری تمام‌عیار شد که ابعاد انسانی، نظامی و سیاسی آن بی‌سابقه بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی در طول بیش از ۲۱ ماه، به رغم بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته نظامی، نیروی هوایی گسترده و حمایت‌های سیاسی و تسلیحاتی غرب، نتوانسته به اهداف راهبردی خود از جمله نابودی کامل ساختار نظامی حماس و کنترل پایدار بر غزه دست یابد.

حملات گسترده هوایی، محاصره شدید، عملیات زمینی فرسایشی در شهرهایی چون خان‌یونس، رفح، دیرالبلح و اردوگاه‌های جبالیا و الشجاعیه، با مقاومت شدید گروه‌های فلسطینی مواجه شده‌اند. این گروه‌ها با استفاده از تاکتیک‌های چریکی، تونل‌های نظامی و کمین‌های انفجاری، ضربات سنگینی به ارتش رژیم اشغالگر وارد کرده‌اند.

طی این مدت، هزاران نظامی صهیونیست کشته یا زخمی شدند و ده‌ها هزار نفر از نیروهای ارتش رژیم اشغالگر دچار آسیب‌های روانی شده‌اند. جنگ فرسایشی و ناتوانی اشغالگران در پایان دادن به مقاومت، اکنون این درگیری را به پیچیده‌ترین و پرچالش‌ترین نبرد تاریخ رژیم صهیونیستی تبدیل کرده است؛ به‌طوری که مقامات نظامی صهیونیست بارها اذعان کرده‌اند که ارتش در شرایط بی‌سابقه‌ای از فشار و سردرگمی راهبردی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha