• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404043119900
  • منبع : جهاد دانشگاهی

پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی؛ نماد خودباوری علمی و تکیه بر ظرفیت‌های بومی

پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی؛ نماد خودباوری علمی و تکیه بر ظرفیت‌های بومی

در مراسم تکریم و معارفه روسای پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، بر نقش کلیدی این پژوهشکده در زنجیره ارزش گیاهان دارویی و ظرفیت‌های بومی ایران در حوزه سلامت، اقتصاد و نوآوری تأکید شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، در مراسمی با حضور دکتر زهرا شیخی، معاون پژوهش و فناوری، مهندس عباس ناصری، معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی، محمدامین صالحی‌نژاد، مدیرکل دفتر امور مجلس و مهندس سیدضیاء نصرتی مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی این نهاد و جمعی از رؤسا و مدیران واحدها و مراکز مستقر در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، از رئیس پیشین پژوهشکده گیاهان دارویی تقدیر و دکتر نسرین قوامی به عنوان سرپرست این پژوهشکده معرفی شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر رضا غفارزادگان، رئیس پیشین پژوهشکده گیاهان دارویی، با نگاهی صمیمی به دوران مسئولیت خود، گزارشی از اقدامات، چالش‌ها و دستاوردهای دوره مدیریت خود ارائه داد.

در ادامه دکتر نسرین قوامی، سرپرست پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، با اشاره به اینکه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در طول عمر خود، به یکی از مراجع تخصصی و علمی معتبر در حوزه گیاهان دارویی تبدیل شده است، اظهار کرد: این پژوهشکده نه فقط نماد دانش، بلکه نماد امید، خودباوری علمی و تکیه بر ظرفیت‌های بومی ایران عزیز است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از تولید دانش در حوزه‌های فیتوشیمی، فارماکولوژی و زراعت گرفته تا مشارکت در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی، حضور مؤثر در زنجیره ارزش گیاهان دارویی و تربیت نسل جدیدی از پژوهشگران، پژوهشکده ما نقشی کلیدی در عرصه سلامت، اقتصاد و نوآوری ایفا کرده است.

دکتر شیخی معاون پژوهش و فناوری این نهاد در این مراسم با اشاره به اینکه گیاهان دارویی بخشی از میراث طبیعی کشور به‌شمار می‌روند، گفت: ایران با برخورداری از تنوع اقلیمی بالا، یکی از ده کشور نخست جهان از نظر تنوع گونه‌های دارویی است با این حال، سهم این حوزه در اقتصاد کشور همچنان اندک است و پژوهشکده گیاهان دارویی  را بازوی علمی و اجرایی مؤثر در تحقق برنامه‌های ملی حوزه گیاهان دارویی معرفی کرد.

مهندس ناصری، معاون هماهنگی و امور مجلس نیز در این مراسم با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص این نهاد، جهاددانشگاهی را نهادی انقلابی و برآمده از انقلاب با تفکر پژوهشی خواند و گفت: امروز در حوزه داروهای گیاهی، مشکلاتی وجود دارد که از پژوهشکده گیاهان دارویی انتظار می‌رود برای حل این معضلات کمک کند.

وی تاکید کرد: موفقیت یک مجموعه با همراهی همه همکاران آن میسر می‌شود به همین دلیل باید همه شما در کنار یکدیگر و با محوریت ریاست جدید به سمت برنامه‌های بهتر و قوی‌تر حرکت کنید.

در پایان مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایای یادبود از خدمات ارزنده دکتر غفارزادگان تجلیل شد و حکم انتصاب دکتر قوامی به وی اعطا گردید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha