• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404043120042
  • خبرنگار : 90047

محمدیان:

ورزشکاران ایران فقط برای مدال به چنگدو نمی‌روند، آن‌ها پیام فرهنگی بزرگی دارند

ورزشکاران ایران فقط برای مدال به چنگدو نمی‌روند، آن‌ها پیام فرهنگی بزرگی دارند

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش با اشاره به حضور پررنگ بانوان در بازی‌های جهانی چین گفت: ورزشکاران ایران در چنگدو فقط برای مدال رقابت نمی‌کنند بلکه پیام فرهنگی بزرگی دارند.

به گزارش ایسنا، در آستانه اعزام کاروان ایران به بازی‌های جهانی چنگدو چین فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان با حضور در برنامه تلویزیونی به تشریح اهمیت این بازی‌ها پرداخت و گفت: در آستانه اعزام کاروان ایران به مسابقات جهانی هستیم. تقریباً تا دو هفته دیگر این اتفاق بزرگ رخ می‌دهد. این مسابقات به نوعی المپیک رشته‌های غیرالمپیکی محسوب می‌شود با همان ساختار تشریفاتی و آیینی مشابه المپیک، اما با حضور رشته‌هایی که در المپیک نیستند برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: این بازی‌ها از سال ۱۹۸۱ آغاز و تاکنون ۱۱ دوره برگزار شده است. ایران در شش دوره گذشته حضور داشته و امسال ایران در دوازدهمین دوره شرکت می‌کند.

سرپرست کاروان ایران در بازی‌های جهانی چنگدو ادامه داد: کاروان ایران با ۳۰ ورزشکار در این رقابت ها شرکت می کند که از این تعداد، ۲۱ نفر دختر و ۹ نفر پسر تشکیل می‌دهد که در ۹ رشته به رقابت خواهند پرداخت.

محمدیان با اشاره به حضور پررنگ بانوان  در بازی‌های جهانی چین تصریح کرد: این مهم نشان می‌دهد که ورزشکاران زن در این فرآیند چه سهم بزرگی را ایفا می‌کنند. انتخاب این ورزشکاران نه به‌صورت تصادفی، بلکه بر پایه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های تخصصی آن ها انجام شده است. بازی‌های جهانی چین فرصتی برای دیده شدن این ورزشکاران است.

وی خاطرنشان کرد: دختران ایران زمین هر بار که سرود جمهوری اسلامی ایران نواخته می‌شود یا پرچم کشورمان به اهتزاز درمی‌آید، فراتر از نقش ورزشی خود عمل می‌کنند. آنها با سلام نظامی به دنیا نشان دادند که زنان ایرانی در کنار مدافعان وطن، ایستاده‌اند.

معاون توسعه ورزش بانوان تاکید کرد: ما باور داریم که میدان ورزشی فقط مسابقه یا نمایش مهارت‌ها نیست، میدان ورزش انعکاس فرهنگ است، انعکاس باورها، انعکاس حکمرانی خوب و انسجام اجتماعی است. همان‌طور که دختران ما در عرصه دفاع از وطن در میادین ورزشی نقش‌آفرینی می‌کنند، جامعه نیز از نتایج آنها استقبال می‌کند.

محمدیان افزود: دنیامالی همواره تأکید دارند که ظرفیت دختران ما بیشتر از چیزی است که امروز دیده می‌شود. ما در تیم مدیریتی او موظف هستیم مسیرهایی را طراحی کنیم که این ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل تبدیل شود. دختران ما فقط برای مدال به بازیهای جهانی نمی‌روند، آنها پیام فرهنگی و اجتماعی بزرگی را نیز به همراه دارند.

معاون وزیر در بخش دیگر صحبت های خود به ساختار مدیریتی فدراسیون‌ها و جایگاه زنان در آن اشاره کرد و گفت: بر اساس ماده ۲۴ اساسنامه فدراسیون‌ها، از دو نایب‌رئیسی که در هر فدراسیون انتخاب می‌شوند، یکی باید خانم باشد. این نایب‌رئیس، چه اول باشد و چه دوم، مسئول امور بانوان است و این از طرف رئیس فدراسیون به او تفویض  داده می‌شود.

وی گفت: این جایگاه، نیاز به افرادی دارد که واجد صلاحیت مدیریتی و توانایی برنامه‌ریزی در سطح عالی باشند. اگر فردی در این تراز نباشد، قطعاً نمی‌تواند از عهده این مسئولیت برآید.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش ادامه داد: خوشبختانه در تیمی کار می‌کنیم که شخص وزیر ورزش بر این موضوعات نظارت کامل دارند. ما مکلف هستیم هم مراقبت و هم توصیه کنیم که در زمان معرفی کابینه‌های فدراسیون‌ها، اصول شایسته‌سالاری در نظر گرفته شود. در کمیته تصدی و شروع، این موارد را به‌طور جدی دنبال می‌کنیم.

محمدیان همچنین با اشاره به بودجه‌های تخصیصی به ورزش بانوان گفت: در بخش ورزش همگانی، تمام بودجه‌هایی که به استان‌ها و سمن‌ها اختصاص می‌یابد، به‌صورت ۵۰-۵۰ و مساوی برای زنان و مردان در نظر گرفته شده است. در بخش قهرمانی، بر اساس آمایش استان، اگر در استانی ورزش زنان پیشرفت بیشتری داشته باشد از حمایت بیشتری برخوردار می‌شود. علاوه بر این، یک ردیف بودجه ویژه برای جبران شکاف تاریخی ورزش بانوان تعریف شده تا بتوانیم مسیر رشد را تسریع کنیم.

محمدیان در پایان در خصوص پاداش‌ها بین ورزشکاران و مدال‌آوران گفت: در بخش دولتی، وزارت ورزش و جوانان بر اساس آیین‌نامه پاداش‌ها، هیچ تفاوتی میان دختر و پسر، مربی زن یا مرد قائل نیست. اما این شکاف‌ها در بخش خصوصی شکل می‌گیرد که البته دلایل خاص خود را دارد و لازم است به‌طور جداگانه بررسی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha