• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404050100234
  • خبرنگار : 50659

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خبر داد:

اشتغال ۵۷ تبعه خارجی مجاز در واحدهای کارگاهی و تولیدی استان اردبیل

اشتغال ۵۷ تبعه خارجی مجاز در واحدهای کارگاهی و تولیدی استان اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: در پی بازرسی‌ها و گزارش‌های مردمی ۷ نفر از اتباعی که به صورت غیرمجاز از سوی کارفرمایان به‌کارگرفته شده بودند، شناسایی شدند و اقدام لازم برای استرداد آنها انجام گرفت.

بهروز رحیم زاده یکم مرداد در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اشتغال ۵۷ تبعه خارجی مجاز در واحدهای کارگاهی و تولیدی این استان از انجام یک هزار و ۸۶۰ مورد بازرسی از واحدهای کارگاهی فعال این استان در راستای نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات مربوطه خبر داد.

وی بیان کرد: بازرسان اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در سه ماه گذشته برای بررسی حسن اجرای قوانین کار در واحدهای کارگاهی حضور یافتند که در نتیجه این نظارت‌ها و رعایت قوانین مربوطه از سوی کارفرمایان، حادثه‌های رخ‌داده در محیط‌های کارگاهی استان با کاهش نسبت به سال‌های گذشته تنها به ۱۵ مورد رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل افزود: همچنین در سال جاری وقوع حادثه‌های منجر به فوت در کارگاه‌های تولیدی استان اردبیل نسبت به سال‌های گذشته روند کاهشی قابل توجهی داشته، به طوری که در سه ماه نخست امسال تنها یک مورد فوت ناشی از حوادث کار داشتیم.

رحیم‌زاده اضافه کرد: اگر تخلف کارفرمایی محرز شود، برای بار نخست به ازای هر روز اشتغال غیرمجاز تبعه خارجی به میزان پنج برابر حداقل دستمزد جریمه خواهد شد و برای بار دوم ضمن ۲ برابر شدن مبلغ جریمه، کارفرما برای اعمال قانون به مرجع قضایی معرفی می‌شود

وی تاکید کرد: بر همین اساس انتظار می‌رود مردم هر گونه اطلاعاتی در مورد اشتغال تبعه‌های خارجی غیرمجاز را به مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارش کنند تا اقدام قانونی لازم با متخلفان احتمالی صورت بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha