• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404050100288
  • خبرنگار : 71974

تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان به عنوان هیات علمی

تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان به عنوان هیات علمی

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: با پیگیری‌های مستمر بنیاد ملی نخبگان، در خصوص تخصیص و تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان در هیات علمی در جلسه مشترک سازمان های اداری استخدامی و برنامه و بودجه انجام شد.

به گزارش ایسنا، «سعید خدایگان» قائم مقام بنیاد ملی نخبگان اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر این بنیاد، طی جلسه مشترک سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه، تخصیص و تأمین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب برگزیدگان طرح “جهت” به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور نهایی شد.

به گزارش بنیاد ملی نخبگان،طرح «جهت» یکی از برنامه‌های مهم بنیاد ملی نخبگان در راستای حمایت هدفمند در جذب و نگهداشت نخبگان و ایجاد مسیر شغلی پایدار برای مانایی نخبگان در کشور است.

فرایند شناسایی برگزیدگان در طرح «جهت» شامل بررسی دقیق پرونده متقاضیان در دو مرحله (کمی و کیفی) در کارگروه های تخصصی بنیاد توسط اساتید برجسته در رشته متقاضی انجام می شود و پس از معرفی افراد واجد شرایط به دانشگاه‌ها، ارزیابی نهایی صلاحیت علمی و عمومی توسط دانشگاه‌ها جهت جذب انجام می شود. در ادامه، پس از تأیید برگزیده جهت جذب در دانشگاه، تخصیص و تامین ردیف استخدامی از ردیف های ویژه نخبگان انجام می شود. 

آخرین باری که ردیف استخدامی هیات علمی به نخبگان معرفی شده بنیاد تخصیص یافته است، مربوط به اختصاص ۲۵۰ کد استخدامی در سال ۱۳۹۹ است. با تلاش‌های مستمر بنیاد نخبگان در این دوره، خوشبختانه تخصیص و تأمین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی با مساعدت سازمان‌های اداری استخدامی و برنامه و بودجه نهایی و به زودی فرایند صدور احکام جذب این افراد انجام خواهد شد.

مطابق با آیین‌نامه حمایت از دانش‌آموختگان برتر دکتری جهت جذب در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس هماهنگی انجام شده، مقرر شده است که از این پس، ۲۰ درصد از ظرفیت جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها به متقاضیان معرفی‌شده از سوی بنیاد ملی نخبگان اختصاص یابد. این تصمیم در راستای تسریع و تسهیل فرایند جذب نخبگان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اتخاذ شده است و امید است بر اساس این مصوبه فرآیند جذب نخبگان در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha