• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404050100376
  • خبرنگار : 90057

آلمان برای ارسال پاتریوت به اوکراین از آمریکا تضمین می خواهد

آلمان برای ارسال پاتریوت به اوکراین از آمریکا تضمین می خواهد

وزیر دفاع آلمان می گوید کشورش در صورت ارسال دو واحد از سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت خود به اوکراین، به تضمین‌های محکم آمریکا نیاز دارد تا در صورت نیاز، سامانه‌های جایگزین ضد موشکی پاتریوت را به سرعت دریافت کند.

به گزارش ایسنا، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان در مصاحبه با مجله خبری اشپیگل گفت که اعضای اروپایی ناتو به تضمین‌های "قطعی" نیاز دارند تا هرگونه سامانه دفاع هوایی پاتریوت ساخت آمریکا که به اوکراین ارسال می‌شود، ظرف حدود شش تا هشت ماه جایگزین شود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، هفته گذشته از توافقی با مارک روته، رئیس ناتو، برای اعضای اروپایی این ائتلاف جهت خرید سلاح‌های آمریکایی - به ویژه سامانه‌های پاتریوت - برای کی یف جهت کمک به این کشور در جنگ علیه روسیه خبر داد.

آلمان پیشنهاد تأمین مالی دو سامانه پاتریوت را داده است، در حالی که چندین متحد دیگر ناتو ابراز تمایل کرده‌اند که هزینه سه سامانه دیگر را بپردازند.

اما نگرانی‌ها افزایش یافته است زیرا واشنگتن می‌خواهد متحدان اروپایی ابتدا سامانه‌های پاتریوت را از ذخایر خود به اوکراین ارسال کنند و سپس منتظر جایگزینی از سوی ایالات متحده باشند.

پیستوریوس به اشپیگل گفت مهم است که "کشورهایی که سامانه‌ها را منتقل می‌کنند بتوانند به برآورده کردن الزامات ناتو ادامه دهند و هیچ شکاف امنیتی برای ناتو ایجاد نشود".

کشورهایی از جمله نروژ، سوئد و هلند تمایل خود را برای تأمین مالی سامانه‌های پاتریوت اعلام کرده‌اند، اما پیستوریوس گفت که "هیچ تصمیمی در مورد اینکه کدام کشور می‌تواند سامانه‌های پاتریوت را به اوکراین عرضه کند، گرفته نشده است".

او که بعداً در یک کنفرانس خبری در برلین صحبت می‌کرد، گفت که مذاکرات در مورد این سوال که «کدام کشورها در اروپا و فراتر از آن در حال حاضر پاتریوت دارند و به چه مقدار حاضر به تحویل آنها هستند؟» ادامه دارد.

او افزود: «برای این پاتریوت‌ها پول وجود دارد. اکنون ما فقط به پاتریوت‌ها نیاز داریم.»

آلمان قبلاً ۱۲ سامانه پاتریوت داشت، اما سه سامانه به اوکراین و دو سامانه به لهستان فرستاده است. یک سامانه پاتریوت دیگر به آموزش اختصاص داده شده است و شش واحد فعال برای آلمان باقی مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha