• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404050200567
  • خبرنگار : 50184

عدم پیگیری باشگاه راهیان برای بازگشت به لیگ دسته اول فوتبال

عدم پیگیری باشگاه راهیان برای بازگشت به لیگ دسته اول فوتبال

ایسنا/کرمانشاه رئیس هیات فوتبال استان کرمانشاه گفت: مسئولین فدراسیون مدعی هستند که باشگاه راهیان پیگیری برای بازگشت به لیگ دسته اول ندارد.

علیرضا محبی زنگنه در گفت و گو با ایسنا، درخصوص آخرین وضعیت بازگشت تیم راهیان به رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال، اظهار کرد: هفته گذشته با سفر به تهران دیداری با رئیس فدراسیون فوتبال داشتم که یکی از محورهای صحبت‌های ما در این دیدار موضوع تیم راهیان بود.

وی افزود: آقای تاج در این دیدار اعلام کرد که فدراسیون آماده همکاری برای بازگشت تیم راهیان است و از مسئولین باشگاه خواسته تا این موضوع را پیگیری کنند.

رئیس هیات فوتبال استان تصریح کرد: بنا به گفته مسئولین فدراسیون خود باشگاه تاکنون تمایلی برای پیگیری و بازگشت به رقابت‌های لیگ نداشته است.

وی با بیان اینکه باشگاه راهیان فرصت چندانی برای بازگشت به رقابت‌های لیگ ندارد، گفت: اگر این باشگاه می‌خواهد امسال در رقابت‌های لیگ شرکت کند، باید هرچه زودتر دست به کار شود.

محبی زنگنه خاطرنشان کرد: نیمه‌های مرداد قرعه کشی رقابت‌های لیگ انجام می‌شود و شروع رقابت‌ها نیز از ۲۹ مرداد خواهد بود، لذا این باشگاه فرصت چندانی در اختیار ندارد.

وی در پایان گفت: متاسفانه باشگاه راهیان تا به این لحظه نه بدنبال مجوز بازگشت رفته و نه مقدمات حضور در لیگ را فراهم کرده است.

سازمان لیگ فوتبال در فصل ۹۴ – ۹۳ تعداد تیم‌های حاضر در لیگ‌های فوتبال کشور را کاهش داد که اجرای این تصمیم در هفته‌های انتهایی لیگ دسته اول باعث سقوط تیم راهیان( شیرین فراز سابق) کرمانشاه به لیگ دسته دوم شد.

مدیرعامل باشگاه راهیان که نسبت به این تصمیم سازمان لیگ معترض بود و اعلام دیرهنگام این مصوبه را خلاف مقررات می‌دانست، پیگیری‌هایی را از طریق  فدراسیون انجام داد، اما زمانی که از رسیدگی مسئولین فدراسیون ناامید شد، شکایتش را از طریق مراجع قضایی پیگیری کرد، تا اینکه زمستان سال ۱۳۹۹ توانست حکم دیوان عالی کشور را برای بازگشت تیمش به لیگ دسته اول فوتبال بگیرد.

علیرغم اینکه دیوان عالی کشور حکم به بازگشت تیم راهیان به لیگ دسته اول فوتبال داده بود، اما مسئولین فدراسیون فوتبال به این دلیل که باشگاه راهیان نباید شکایتش را به مرجعی خارج از فدراسیون می‌برد، به این رای تمکین نکردند. با این حال مسئولین استانی و باشگاه راهیان پیگیری‌هایی را از طریق فدراسیون انجام دادند تا اینکه در نهایت توانستند رای به بازگشت تیمشان به رقابت‌های لیگ دسته اول را بگیرند.

در حال حاضر باشگاه بعثت کرمانشاه تنها نماینده استان در رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha