• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404050200835
  • خبرنگار : 50471

معاون وزیر ورزش و جوانان:

عمر برخی پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام در کشور به سال ۱۳۸۶ بازمی‌گردد

عمر برخی پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام در کشور به سال ۱۳۸۶ بازمی‌گردد

ایسنا/همدان معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: چهار هزار و ۵۰۰ پروژه ورزشی نیمه‌تمام در کشور داریم که عمر برخی از آن‌ها به سال ۱۳۸۶ بازمی‌گردد.

سیدغنی نظری پنجشنبه، دوم مرداد در نشست بررسی وضعیت پروژه‌های ورزشی شهرستان نهاوند که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ۴۵۰۰ پروژه ورزشی نیمه‌تمام در کشور داریم؛ از پروژه‌های مهر ماندگار تا سالن‌هایی که کلنگ‌زنی شده و نیمه‌تمام باقی مانده‌اند.

وی با بیان اینکه علاقه‌ای به کلنگ‌زنی هیچ پروژه‌ای نداریم، افزود: از شروع آغاز به کار دولت چهاردهم هیچ پروژه‌ ورزشی را در کشور کلنگ‌زنی نکرده‌ایم چراکه پروژه‌های نیمه‌کاره کلنگ خورده از دوره‌های پیش هنوز بلاتکلیف هستند.

نظری با اشاره به اینکه نهاوند با کمبودهایی در حوزه ورزش مواجه است، تصریح کرد: نهاوند شهرستانی با ظرفیت‌های بزرگ در حوزه ورزش است اما واقعیت این است که در این شهرستان کمبودهایی داریم که نیاز به پیگیری جدی دارد و ما باید با نگاه ویژه‌تری به توسعه زیرساخت‌های ورزشی در نهاوند توجه کنیم.

وی ادامه داد: پس از دیدار نماینده شهرستان نهاوند با وزیر ورزش و جوانان، او دستور داد تا بازدید میدانی از نهاوند انجام شود این دستور بلافاصله اجرا شد تا از نزدیک در جریان وضعیت پروژه‌ها قرار بگیریم. در حال حاضر ۱۲ پروژه نیمه‌تمام ورزشی در نهاوند داریم و باید تمرکز ما روی پروژه‌هایی با پیشرفت بالای ۷۰ درصد باشد تا هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند و به خدمات عمومی اضافه شوند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای اساسی برای حل مشکلات نهاوند، مولدسازی دارایی‌هاست این مسیر قانونی باید به‌طور جدی پیگیری شود تا بتوانیم از ظرفیت آن برای تامین منابع مورد نیاز پروژه‌ها استفاده کنیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان یادآور شد: امروز از چهار پروژه شاخص نهاوند بازدید کردیم و تلاش خواهیم کرد مشکلات این پروژه‌ها از جمله استخر طالقانی که در مراحل نهایی قرار دارد، هرچه زودتر برطرف شود تا در اختیار مردم نهاوند قرار گیرد.

نظری تاکید کرد: مجموعه ورزشی علیمرادیان توسط یک خیر ساخته شده که کار ارزشمند و بی‌نظیری انجام داده است. این مجموعه باید به‌درستی احیا و فعال شود تا در خدمت جوانان و ورزشکاران شهرستان قرار گیرد.

وی تاکید کرد: ما در وزارت ورزش و جوانان آمادگی داریم ۱۰ زمین چمن مصنوعی در روستاهای نهاوند احداث کنیم، البته به شرطی که دهیاری‌ها و فرمانداری شهرستان، زیرسازی لازم را انجام دهند و اگر این همکاری انجام شود ما پروژه‌ها را اجرا خواهیم کرد.

نظری گفت: استعدادیابی‌ها مهم است و باید از مدارس شروع کنید و برای فعال‌تر شدن  کشتی و تکواندو در شهرستان حمایت‌هایی تزریق خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، معاون حقوقی مجلس و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان در دومین روز از سفر استانی خود به همدان با حضور در شهرستان نهاوند از پروژه‌های عمرانی و ورزشی این شهرستان بازدید کرد. در این بازدید که با همراهی علیرضا نثاری نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی و علی حقیقی مدیرکل ورزش و جوانان استان انجام شد، وضعیت چندین پروژه ورزشی مهم بررسی شد که این پروژه‌ها شامل مجموعه علیمرادیان، سالن باستانی شهید مبر، زمین چمن و پیست دوومیدانی مجموعه علیمرادیان، استخر شهرک طالقانی، زمین چمن شهید سلیمانیان و استخر و خوابگاه ورزشی بانوان نهاوند بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha