• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404050401744
  • خبرنگار : 71489

حسینی: «امید واقعی به آینده درخشان ایران اسلامی» روح حاکم بر پیام رهبری است

حسینی: «امید واقعی به آینده درخشان ایران اسلامی» روح حاکم بر پیام رهبری است

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه همه مکلفیم به ۷ تکلیف راهبردی اعلامی از سوی رهبری انقلاب عمل کنیم، گفت: هر کس به اندازه توانش در هر زمینه تکلیف دارد و مهم این است که هر کس در هر جایگاهی که هست به آن تکلیف عمل کند.

سید اسماعیل حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پیام رهبر انقلاب به مناسبت چهلم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تکالیف تعیین شده از سوی ایشان با بیان اینکه «روح حاکم بر این پیام، شور و شوق و امید واقعی به آینده درخشان ایران اسلامی است»، تاکید کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند، رژیم منحوس صهیونی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به هدف خود نرسید و فعالیت‌های علمی و نظامی ما پرقدرت‌تر از قبل ادامه خواهد یافت.

وی با تأکید ضرورت استمرار بدون وقفه انسجام ملت و استحکام دستگاه‌های نظام در برابر ضربات دشمن، گفت: در صورتی که همه ما در عمل به تکالیف خود دچار غفلت نشویم، ایران اسلامی روز به روز قوی‌تر خواهد شد. یکی از نکات مهم در پیام رهبر انقلاب این است که برای قوی‌تر شدن روزافزون کشور، همه اعم از نخبگان علمی، فرماندهان نظامی، سیاسیون، مسئولین اجرایی، علمای دینی و آحاد ملت تکالیفی دارند و هیچ کس بدون تکلیف نیست و همه باید به تکالیف خود عمل کنند و دچار غفلت و تنبلی نشوند.

این نماینده مجاس عنوان کرد: همانطور که رهبری تاکید کردند، حفظ اتحاد ملی وظیفه‌ همگان است و در این زمینه، باید هم در حوزه سلبی و هم در حوزه ایجابی درست عمل نمود و از هر کلام و رفتاری که بتواند باعث ایجاد تفرقه ولو اندک در جامعه شود، پرهیز کرد. لازم است تفکر، سعه صدر و سکوت در گویندگان و شنوندگان در هر سطحی بالا رود. بایستی جهاد تبیین راستین به طور وسیع در جامعه فراگیر شود؛ این اتحاد نه تنها در بین ملت، که در بین مسئولین در بیان مواضع و تصمیم گیری ها هم باید باشد. وحدت حول قانون و نیز حول تدابیر رهبر معظم انقلاب که ضامن تأمین منافع ملت و مصالح کشور است.

حسینی با اشاره به دومین تکلیف راهبردی تعیینی از سوی رهبر انقلاب مبنی بر لزوم شتاب لازم در پیشرفت دانش و فناوری در همه‌ی بخش‌ها، اظهار کرد: این موضوع از تکالیف نخبگان علمی است؛ هم اکنون در حوزه نظری دانش در دانشگاه‌های کشور در سطح یک جهانی در حال فعالیت هستیم اما نیاز است که در تبدیل ایده به فناوری و ثروت و نیز در جهت دهی تحقیقات علمی به سوی حل مشکلات جامعه و صنعت با شتاب بیشتری گام برداریم. متأسفانه در این زمینه کشور ما در حدود ۱۵۰ سال قبل از انقلاب، عقب ماندگی‌هایی دارد که در این حدود پنج دهه بعد از پیروزی انقلاب، بخشی از این عقب ماندگی جبران شده است ولی هنوز برای جبران آن کار زیادی لازم است. هم اکنون برای رفاه جامعه و همچنین دفاع از آن علم و تکنولوژی موثرترین مولفه است. همانطور که در جنگ ۱۲ روزه دیدیم، این جنگ مدرن‌ترین جنگ تاریخ و یک جنگ تکنولوژیک بود؛ بنابراین ما نیز باید هر ابزاری که برای امنیت و دفاع از کشور لازم است به آن دست یابیم و این نیز وظیفه نخبگان علمی و حمایت دستگاه‌های مربوطه از آنان است.

وی درباره سومین تکلیف راهبردی تعیینی از سوی رهبر انقلاب مبنی بر حفظ عزت کشور و ملت، گفت: هرکسی که ابزاری برای انتقال مواضع دارد، در این زمینه تکلیف دارد؛ نویسندگان، گویندگان، فعالان فضای مجازی، نمایندگان مجلس، مسئولان دولتی و هرکس که تریبونی دارد باید طوری حرف بزند که تصویری قوی و عزتمندانه از کشور و ملت به جهان مخابره کند و نه تصویری ضعیف و منفعلانه؛ در این زمینه افراد و دستگاه هایی که حوزه نفوذ آنها فرامرزی است مانند دستگاه دیپلماسی کشور تکلیف ویژه‌ای دارند و باید عزم راسخ ملت و اعتماد بنفس ملی و انسجام بی‌نظیر آنان را نمایندگی کنند.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

۷ تکلیفی که بر دوش ماست

سخنگوی کمیسیون انرژی تصریح کرد: تکلیف راهبردی چهارم در رابطه با وظایف نظامیان در دستیابی به ابزارهای لازم و مؤثر در حراست از امنیت و استقلال کشور است؛ این عزیزان باید با آسیب شناسی جنگ ۱۲ روزه، نقاط ضعف و قوت کشور را در زمینه‌های آفندی و پدافندی شناسایی کنند و به صورت شبانه روزی در تقویت هرچه بیشتر نقاط قوت و رفع نقاط ضعف تلاش و از تمام توان داخلی و خارجی ممکن استفاده کنند؛ در این زمینه لازم است همه دستگاه‌های مربوطه در نهادهای تقنینی، اجرایی و قضایی با این عزیزان همراهی و هم افزایی کنند.

حسینی همچنین با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر جدیت و پیگیری و به نتیجه رساندن کارهای کشور به عنوان وظیفه‌ی همه‌ی دستگاه‌های مسئول اجرائی عنوان کرد: در این زمینه همه دستگاه‌های اجرایی باید بدون وقفه به وظایف خود عمل کنند و کارهای کشور را به دلیل فضای ایجاد شده معطل نکنند. ملت بزرگ ایران وفاداری خود را به ایران اسلامی مجدداً اثبات و حجت را بر همه تمام کردند. همه مسئولان به ویژه مسئولان اجرایی بایستی برای حل مشکلات آنان در حوزه‌های مختلف معیشت و اقتصادی، ناترازی های برق و سوخت، بحران آب، اشتغال و مسکن و غیره به صورت شبانه روزی تلاش کنند؛ شایستگی ملت بزرگ ایران بسیار بالاتر از وضعیت فعلی است.

وی با تاکید بر اینکه اگر اهمیت حوزه پدافندی و آفندی فکری و اندیشه‌ای بیش از حوزه پدافندی و آفندی نظامی نباشد، کمتر نیست، به تکلیف تعیین شده از سوی رهبر انقلاب برای روحانیون اشاره کرد و گفت: وظیفه اصلی این عزیزان هدایت معنوی مردم و تقویت حوزه پدافندی و آفندی فرهنگی و تربیتی است؛ باید تغییر و تحولات نسلی را بشناسند و با به روزآوری و نوآوری و خلاقیت در محتوا و روش‌های هدایت به ویژه برای نسل نوجوان و جوان، نگذارند رسانه‌های غربی هدایت افکار ما را به دست گیرند. علمای دینی و تربیتی باید خلأهای پدافند ذهنی نسل جدید را شناسایی و در حوزه آفندی و پدافندی اندیشه ای، در ساختارهای فرهنگی و تربیتی و محتوای آنها به روزآوری و بازبینی جدی کنند.

نماینده مردم شیراز در مجلس در پایان با بیان اینکه «حفظ شور و شعور انقلابی وظیفه همگان است»، اظهار کرد: این یعنی اینکه هم احساس انقلابی و هم عقلانیت انقلابی بایستی در کنار هم حفظ شود و در همه شئونات کشور این شور و شعور انقلابی باید فضای بروز آن را فراهم کرد. این احساس و عقلانیت انقلابی ملت ایران است که ضامن تقویت عزم و اراده و اعتماد به نفس ملی برای حرکت شتابان به سمت قله‌های پیشرفت و عزت است. بنابراین همه ما مکلفیم به این ۷ تکلیف راهبردی که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند عمل کنیم؛ البته همانطور که قرآن می‌فرماید «لَا یُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا» (خداوند هیچ‌کس را جز به اندازه توانایی‌اش تکلیف نمی‌کند)، هر کس به اندازه توانش در هر زمینه تکلیف دارد و مهم این است که هر کس در هر جایگاهی که هست به آن تکلیف عمل کند. همچنین به فرموده حضرت امام (ره) ما مامور به انجام وظیفه و ادای تکلیفیم و نه مامور به نتیجه؛ بنابراین همه ما در هر جایگاهی که هستیم باید درست و دقیق به وظایف و تکالیف‌مان عمل کنیم و خدای متعال هم ان‌شاءالله به تلاش‌های ما برکت می‌دهد و نتیجه مطلوب را رقم خواهد زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha