به گزارش ایسنا، نشریه انگلیسی در مقالهای تداوم جنگ غزه را مایه ننگ رژیم اشغالگر صهیونیستی دانسته و از ایالات متحده خواست این متحد خود در منطقه را وادار به پایان جنگ کند.
نشریه «اکونومیست» مینویسد: «جنگ غزه بیپایان، بیهدف و از نظر نظامی بیمعنا شده و اسرائیل را در عرصه بینالمللی مطرود کرده است. این روزنامه از سال ۲۰۲۴ خواستار آتشبس بوده و اکنون، پس از هفتهها گفتوگو در قطر، زمان آن رسیده که آمریکا از تمام قدرت خود برای دستیابی به یک پایان مذاکرهشده در این جنگ استفاده کند.»
بر اساس این گزارش، چنین اقدامی برای جلوگیری از قحطی گسترده در غزه ضروری است، در راستای منافع داخلی رژیم صهیونیستی است و راه را برای تشکیل یک دولت جدید مستقل در غزه هموار میکند.
اکنومیست با اشاره به وخامت اوضاع در غزه و یادآوری آوارگی ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه، مینویسد: «اکنون تهدید قحطی واقعی و فوری است... حجم کمکهای غذایی که به مردم غزه میرسد به شکل شرمآوری پایین است. حتی اگر این کمکها بیشتر شود، فقدان آتشبس موجب مرگ انسانهای بیشتر در نتیجه گرسنگی خواهد شد.»
رسانه انگلیسی اذعان دارد که این جنگ اکنون از منظر نظامی هیچ منطقی ندارد و مینویسد: «عملیاتهای ارتش اسرائیل دستاورد چندانی ندارند. فراهم نکردن کمکهای کافی برای غیرنظامیان در سرزمینی که عملاً در اشغال قرار دارد، جنایت جنگی محسوب میشود. طرح پیشنهادی تندروهای کابینه اسرائیل برای اسکان دائم ساکنان غزه در یک «شهر بشردوستانه» نیز چیزی جز پاکسازی قومی نخواهد بود.»
بیش از ۷۰ درصد از سکنه اراضی اشغالی خواستار پایان جنگ هستند، ژنرالهای ارتش صهیونیستی نیز همین نظر را دارند و معتقدند طرح شهر به اصطلاح بشردوستانه غیرقانونی است. اکثریت قاطع سیاستمداران خارج از ائتلاف حاکم خواهان آتشبس هستند و میدانند که وجهه جهانی این رژیم بیش از پیش تخریب شده است.
ائتلاف حاکم به رهبری «بنیامین نتانیاهو» دیگر اکثریت پارلمانی در کنست ندارد و در فاصله کمتر از ۱۵ ماه آینده با انتخابات روبهروست. نتانیاهو برای حفظ ائتلاف خود، جنگ در غزه را طولانی کرده است. اکونومیست مینویسد: «این راهبرد دیگر پاسخگو نیست. او باید مسیر خود را تغییر دهد.»
این نشریه پیشنهاد میدهد که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا باید نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا جنگ را پایان دهد و از تمام نفوذ آمریکا به عنوان متحد رژیم صهیونیستی استفاده کند. فشار کاخ سفید در اغلب موارد از سال ۱۹۴۸ تاکنون جنگهای رژیم اشغالگر را به پایان رسانده است.
انتهای پیام
نظرات