یدالله رحمانی شنبه چهارم مرداد ۱۴۰۴ در نشست خیرین آموزش و پرورش به طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی و ضرورت مشارکت مردم در ساخت مدارس پرداخت و افزود: رفع نابرابریهای آموزشی در مناطق محروم مورد تأکید دولت چهاردهم است و به همین دلیل طرح دولت برای ساخت مدارس جدید با کمک خیرین، بخش خصوصی و مردم مطرح شده است.
وی با بیان اینکه با وجود توجه نظام به فضاهای آموزشی شاهد وجود مدارس کانکسی و سنگی در برخی مناطق استان هستیم، اظهار کرد: این مدارس در برابر حوادث طبیعی آسیبپذیرند که دولت دکتر پزشکیان در اجرای طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی به دنبال برچیده شدن این مدارس است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تجربه موفق ساخت ۶۰۰ خانه بهداشت در دوران مسئولیت رئیس جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اظهار کرد: دولت از این الگو برای تحقق عدالت آموزشی استفاده میکند.
شناسایی ۱۰۶ مدرسه سنگی در کهگیلویه و بویراحمد
وی با تأکید بر فرهنگسازی و جلب مشارکت مردم در ساخت مدارس گفت: ۱۰۶ مدرسه سنگی در سطح استان شناسایی شدند که برخی از مدارس با مشارکت خیرین و نهادهایی مانند بنیاد علوی و نوسازی مدارس در دست احداث است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مدارس سنگی دیگر جایگاهی در نظام آموزشی ندارند، ادامه داد: تعیین تکلیف ۲۳ پروژه به دلیل جنگ تحمیلی اخیر با تأخیر مواجه شده بود که شامل مدارس یک تا ۱۲ کلاسه است.
رحمانی ادامه داد: این جلسات نشاندهنده عزم دولت برای بهبود فضای آموزشی در مناطق محروم با کمک مردم و بخش خصوصی است و نیازمند تسریع در اجرای پروژههاییم.
وی تاکید کرد: از مجموع ۲۳ فضای آموزشی که تعیین تکلیف نشده بود ۱۳ مدرسه یک تا چهار کلاسه در این نشست با مشارکت خیرین بخش خصوصی و شبکه بانکی احداث میشوند که تکمیل سریعتر این پروژهها مورد تأکید است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجموعه اعتبارات لازم برای احداث این تعداد مدرسه ۲۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که عدد قابل وصولی است.
به گزارش ایسنا، رحمانی بیان کرد: ۱۰ مدرسه بزرگ مقیاس هنوز تعیین تکلیف نشده است که در نشست جداگانهای تمهیدات لازم برای این مدارس اندیشیده میشود.
انتهای پیام
نظرات