• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404050502149
  • خبرنگار : 90089

نماینده سابق مجلس تاکید کرد:

برخورد قاطع با متخلفان موجب تقویت انسجام ملی می‌شود

برخورد قاطع با متخلفان موجب تقویت انسجام ملی می‌شود

عضو سابق کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: برخورد سریعتر و قاطع و بدون اغماض با متخلفان و مفسدان موجب جلب اعتماد جامعه و تقویت انسجام ملی می شود.

موسی الرضا ثروتی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت:شهید مطهری در کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران به تبیین گذشته و آینده ایران از نظر سیاسی و اجتماعی پرداختند که یکی از ویژگی های این کتاب پذیرش اسلام از سوی ایرانیان آن‌ هم با میل و رغبت بود.

نماینده سابق مردم بجنورد در مجالس هفتم، هشتم و نهم شورای اسلامی با یادآور اینکه اسلام موجب عزت و سربلندی ایرانیان با فرهنگ و اخلاق شد، اظهارکرد: اسلام و ایران از ابتدای ورود اسلام به سرزمین ایران به عنوان تکمیل کننده و مکمل یکدیگر عمل کردند. اکنون بعد از گذشت هزاران سال از پیوند اسلام و ایران بر حاکمان و جریان مذهبی و سیاسی است که شعار «جمهوری اسلامی» را که دربر گیرنده اسلامیت و جمهوریت است را به درستی فهم کرده و در جهت هر چه مردمی تر کردن اداره کشور در ابعاد مختلف بروند.

وی ادامه داد: این همان هدف و راهی است که بنیانگذار جمهوری اسلامی در طول نهضت اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب دنبال کرد و تا زمان حیات پر برکتشان آن را عینیت بخشید. همراهی آحاد مختلف مردم با امام و ریخته شدن خون آنان در برابر باطل موجب بقاء و دوام وحدت و انسجام جامعه ایران شد. هر قدر به شهدا بیشتر ارج گذاشته شود، قوام و استحکام جامعه بیشتر می شود و مردم نیز حول همین موضوع می توانند متحدتر و منسجم بمانند.

عضو سابق کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شهدا از همه شهرها و روستاهای کشور موجب سرافرازی و پیروزی ایران اسلامی و اتحاد و انسجام هر چه بیشتر مردم می شوند. حضور ادیان، مذاهب و اقوام مختلف در ایران و زندگی مسالمت آمیز آنان خود نشانی از یکپارچگی و وحدت داخل سرزمین ایران است. در جنگ 12 روزه دیدم مردم با قومیت‌ها و مذاهب مختلف با اتکا به اعتقادات عمیق و به پشتوانه فرهنگ و تمدن هزاران ساله خود به دفاع از هویت و هستی نظام اسلامی پرداختند.

ثروتی گفت: مسوولان و کارگزاران نظام از یک سو و تشکلهای سیاسی و مذهبی از دیگر سو باید سخنان توخالی و تعارفات مرسوم و سرکاری را کنار گذارند و اقدامات جدی و عملی تری برای مهار فساد و مفسدان اقتصادی انجام دهند. تبعیض و بی عدالتی داد مردم را درآورده و نفوذی ها و منافقان نیز با دامن زدن به این مسائل در جهت مخدوش جلوه دادن ایران در اذهان عمومی جهان اقدام می کنند. مقامات قضایی باید آبروی نظام اسلامی را با سرعت دادن به فرآیند رسیدگی به پرونده های قضایی احیا کند. 

وی تاکید کرد: برخورد سریعتر و قاطع و بدون اغماض با متخلفان و فاسدان موجب جلب اعتماد جامعه و تقویت انسجام ملی می شود، اما متاسفانه حقوق‌های نجومی همچنان هست و موجب ناراضی ماندن مردم و اعتمادسوزی نسبت به نظام  شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha