• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404050502300
  • خبرنگار : 71234

فاطمی: واحدهای تولیدی معطل دریافت تسهیلات بانکی هستند

فاطمی: واحدهای تولیدی معطل دریافت تسهیلات بانکی هستند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر لزوم اصلاح نظام بانکی کشور، گفت: واحدهای تولیدی و کارآفرینان معطل دریافت تسهیلات بانکی به دلیل بروکراسی های اداری هستند.

به گزارش ایسنا، احمد فاطمی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس گفت: امروز شقی‌ترین و خبیث‌ترین رژیم در طول تاریخ بشریت، سبوعانه جنایت می‌کند و مجامع بین‌المللی حقوق بشری در سکوت مرگبار رفته‌اند. خاخام‌های یهودی سوره اسراء قرآن کریم را بخوانند و سرنوشت خود را در آیه‌های آن جستجو کنند.

وی در تذکری به وزیر آموزش و پرورش، بر لزوم تسریع در ابلاغ شیوه نامه تبدیل وضعیت مربیان طرح امین، پیش دبستانی و نهضت سوادآموزی تاکید کرد و گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به بهانه کمبود منابع اعتباری، در اجرای قانون تعلل نکند.

این نماینده مجلس در تذکر دیگری به وزیر اقتصاد، گفت: باید نظام بانکی اصلاح شود که هنوز فشل است. واحدهای تولیدی و کارآفرینان معطل دریافت تسهیلات بانکی به دلیل بروکراسی‌های اداری هستند.

فاطمی در تذکری به وزیر نیرو گفت: تنش آبی و برقی در کشور به ویژه در شمال آن بلای جان مردم شده و هوای گرم و شرجی مازندران طاقت مردم را طاق کرده است. مدت زمان قطعی برق روزانه در مازندران چهار ساعت است که باید با از بین بردن تبعیض، مانند سایر استان‌ها باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha