• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404050502389
  • خبرنگار : 50183

برگزاری اربعین شهدای اقتدار در کرمانشاه

قنبری: دشمن در جنگ ۱۲ روزه آتش‌بس را گدایی کرد

قنبری: دشمن در جنگ ۱۲ روزه آتش‌بس را گدایی کرد

ایسنا/کرمانشاه مراسم اربعین شهدای اقتدار کرمانشاه و سالروز عملیات مرصاد، با حضور خانواده معظم شهدا برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این مراسم روز یکشنبه(پنجم مرداد) همزمان با سالروز عملیات مرصاد در مسجد جامع کرمانشاه برگزار و یاد شهدای اقتدار کرمانشاه که در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند، گرامی داشته شد.

حشمت الله قنبری از اساتید حوزه و دانشگاه در این مراسم با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، اظهار کرد: در این تجاوز که از همه فتنه‌هایی که پیش از این تجربه کرده بودیم پیچیده‌تر بود، تمام نظام سلطه به میدان آمدند تا نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط کنند.

وی با بیان اینکه این نبرد با مدیریت مستقیم آمریکا شروع شد، افزود: آن روزی که هواپیماهای آمریکا مراکز هسته‌ای کشورمان را بمباران کردند، شاخ شیطان بیرون زد، وگرنه آمریکا از همان ابتدا مدیریت این نبرد را برعهده داشت.

قنبری ادامه داد: نظام سلطه با همه امکانات و بضاعتشان به میدان آمده بود و باورشان این بود که مردم ما از نظام ناراضی هستند و آنها هم زیرساخت‌های ما را می زنند و یک فرد دست نشانده را روی کار می آورند و سپس ایران را تجزیه می‌کنند و تا سالها قلمرو اسلام تحت سیطره نظام استکبار قرار خواهد گرفت.

وی گفت: آنها در محاسباتشان هم دین باوری و شرافتمندی مردم ایران را نادیده گرفته بودند و هم حضور یک شخصیت الهی در راس کشورمان که با حضور و درایت و فرماندهی ایشان در کمتر از ۲۴ ساعت لانه فساد استکبار را موشکباران کردیم.

این سخنران برجسته کشوری با بیان اینکه هر چه این جنگ جلوتر می‌رفت آثار شکست دشمنان بیشتر نمایان می‌شد، گفت: آنها خوب می‌دانستند اگر این نبرد ادامه می‌یافت، سرنوشتشان دگرگون می‌شد.

قنبری با بیان اینکه هرگز بین اسلام و کفر صلحی برقرار نخواهد شد، افزود: آنها وقتی قدرت ایران مقتدر را دیدند، آتش بس را گدایی کردند. اگر این جنگ چند روز دیگر ادامه داشت «تل آویو» محو ستون فقرات آمریکا شکسته می‌شد.

وی با بیان اینکه امروز ایران از همیشه با صلابت‌تر و از دشمنان ما از همیشه زبون‌تر هستند، گفت: اگر دشمن بخواهد اشتباه دیگری مرتکب شود، نیروهای مسلح مقتدر ما پاسخی قاطع به آنها خواهند داد.

وی با بیان اینکه امروز دشمن انسجام ملی ما را نشانه گرفته، گفت: همه باید در کنار هم باشیم و برای پیشرفت ایران تلاش کنیم و مطمئن باشید که آینده ایران درخشان است.

استان کرمانشاه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ۶۶ شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرد.

مراسم اربعین شهدای اقتدار در دیگر شهرستانهای استان کرمانشاه نیز برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha