دکتر مهران احمدی بلوطکی اظهار کرد: مسیرهای اصلی ورود زائران، از شهرهای ایذه، بهبهان، هندیجان و اندیمشک آغاز و با عبور از اهواز، سوسنگرد و بستان به مرز چذابه ختم میشود.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام دانشگاه جندی شاپور در روز یکشنبه ۵ مرداد، وی افزود: در راستای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی علاوه بر پایگاههای ثابت شهری و جادهای در همه مسیرها، از ظرفیت ۵۰ دستگاه آمبولانس، شش اتوبوس آمبولانس، پنج موتورلانس و دو فروند بالگرد در ۳۵ نقطه تعیینشده استفاده خواهد شد.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: همچنین ۳۰۰ نیروی بهداشتی و درمانی به صورت روزانه در قالب خدمات پیش بیمارستانی و بیمارستانی در مرز فعالیت خواهند کرد.
وی بیان کرد: از مسیر سوسنگرد تا مرز چذابه، به فاصله هر ۵ تا ۱۰ کیلومتر یک پایگاه اورژانس برای پوشش درمانی مستقر شده است.
احمدی بلوطکی با اشاره به اقدامات عمرانی در مرز چذابه افزود: درمانگاه شهید علی هاشمی چذابه به صورت کامل مورد بهرهبرداری خواهد گرفت. همچنین جانمایی کانکسهای استقرار نیروها و نصب سایبان برای آمبولانسها در حال انجام است.
وی اضافه کرد: پایگاههای اورژانس ۱۱۵ از ورودی استان خوزستان تا مرز چذابه تجهیز و مستقر شدهاند و اعزام نیروها با هماهنگی سازمان اورژانس کشور از برخی از استانهای دیگر در اولویت کاری اورژانس قرار دارد.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز ادامه داد: در زمینه مقابله با گرمازدگی، کانکسهای اتاق سرد در مرز چذابه نصب شدهاند و ۲۵ کانکس برای استقرار بهداشتی، درمانی و پایگاه های سیار فوریت های پزشکی در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: جلسههای هماهنگی درونسازمانی و برونسازمانی درباره مراسم باشکوه اربعین ۱۴۰۴ به طور مستمر در حال برگزاری است و همه نهادهای مسئول آمادگی کامل برای خدمترسانی را دارند.
انتهای پیام
نظرات