• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404050502681
  • منبع : نمایندگی مازندران

استاندار مازندران:

برخی پیمانکاران اعتبار فراوان گرفته‌اند و کار نمی‌کنند

برخی پیمانکاران اعتبار فراوان گرفته‌اند و کار نمی‌کنند

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با بیان این که شماری از پیمانکاران در این استان به دلیل نظارت ضعیف از محل طرح های مهم عمرانی، اعتبارات فراوانی برای خود گرفته‌اند و کاری انجام نمی‌دهند، گفت: مقابل همه این پیمانکاران بی‌مسئولیت مقاومت می‌کنم و اجازه ادامه فعالیت به آنان نخواهم داد.

مهدی یونسی رستمی در جلسه کمیته راهبری کاهش تصادفات استان تصریح کرد: همین پیمانکاران اکنون که با نظارت دقیق و سفت و سخت مواجه شدند، برای ادامه فعالیت دست به دامن مسئولان ملی می‌شوند، اما به‌طور قاطع اعلام می‌کنم من مقابل این افراد ایستادگی خواهم کرد.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که این پیمانکاران بی‌مسئولیت در بعضی طرح‌های عمرانی اولویت‌دار استان بدون توجه به انجام تعهدات، اعتبارات دولتی را گرفتند و طرح‌ها را رها کردند.

وی افزود: اکنون که نظارت بر روند کار و تعهدات پیمانکاران سفت و سخت شد، ‌مقاومت می‌کنند. بدانید ما در مقابل این افراد می‌ایستیم و تا زمانی که من هستم به این افراد اجازه ادامه فعالیت نخواهم داد و طبق ماده ۹۸، طرح‌ها را نیز از دست این افراد گرفته و ضمن این که با آنان طبق مقررات قانونی برخورد خواهیم کرد طرح را نیز به پیمانکاران جدید واگذار می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: تقاطع غیرهمسطح کمربندی شمالی ساری سه راه جویبار ‌با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در حال انجام است و طبق برنامه باید تا پایان مهر به بهره‌برداری برسد، تاکید می‌کنم این که پیمانکاران در استان طرح را بگیرند و سپس رها کنند دیگر در این خطه شمالی تا زمانی که بنده هستم، جایی نخواهند داشت.

استاندار مازندران با اشاره به ساماندهی ۱۸۳ مورد سرعت‌کاه غیرمجاز که منجر به حذف ۲۳ قطعه شد نیز گفت: برخی سرعت‌گیرها به صورت غیراصولی و بدون رعایت استانداردها در معابر استان نصب شده‌اند که برچیدن سرعت‌گیرهای غیرمجاز و اصلاح نقاط حادثه‌خیز با قدرت در دستور کار است.

 وی با تاکید بر اینکه مردم باید اثر حذف این سرعت‌کاه ‌ها را ببینند، گفت: سرعت‌گیرهای استاندارد باید صرفاً در نقاط ضرورت و با رعایت ضوابط فنی نصب شوند تا نه تنها ایمنی را افزایش دهند، بلکه باعث کندی بی‌مورد ترافیک و اتلاف انرژی نشوند.

استاندار مازندران درباره مرگ و میرهای ناشی از تصادفات در استان نیز گفت: طبق اعلام راهنمایی و رانندگی ۶۰ درصد مرگ و میرها در درون شهری عابرین پیاده هستند، آماری که با انجام بهسازی طرح‌های عابرین پیاده قابل کاهش است. براساس آمار ۴۰ درصد عابران پیاده‌ای که پس از تصادف فوت می‌کنند، بیش از ۶۰ سال سن دارند.

وی ادامه داد:‌ برجسته‌سازی محل عبور عابرین پیاده در خیابان‌های شهری مازندران باید از سوی شهرداری‌ها مورد توجه قرار بگیرد.

مقام عالی دولت در مازندران به جایگزینی موتور برق برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در تقاطع‌های شهرهای استان مازندران نیز اشاره کرد و گفت: طبق آمار از ۸۸ نقطه چراغ راهنمایی و رانندگی که در شهرهای استان وجود دارد فقط ۳۰ چراغ راهنما به موتور برق جایگزین مجهز شدند.

یونسی رستمی بر لزوم مسیر جایگزینی مسیر هراز با هدف کاهش ترافیک اشاره کرد و گفت:‌ با هماهنگی وزیر راه و شهر سازی هزار میلیارد ریال اعتبار ویژه برای این طرح تخصیص یافته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در روز یکشنبه پنجم مرداد، استاندار مازندران گفت: طبق آمار در چهار ماهه امسال در تعطیلات و پایان هر هفته شاهد حضور حدود پنج میلیون مسافر و گردشگر در استان هستیم، جمعیت شناوری که با زیرساخت‌های استان سازگاری ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha