مجید آذربختی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاههای اجرایی کشور ۲۰۰۰ نفر سهم وزارت کشور بود که از این تعداد ۶۲ نفر به استانداری لرستان اختصاص یافت.
وی ادامه داد: پستهای بلاتصدی که اغلب در شهرستانهای محروم هستند، توسط استانداری اعلام شده و پس از ابلاغ نتایج، کمیته مستندسازی با دستورالعملی که وزارت کشور ابلاغ کرده بود تشکیل شد؛ این کمیته مدارک و مستندات ۱۵۷ داوطلب که حدنصاب لازم را کسب کرده بودند بررسی کرد که چند ماه طول کشید چون بعد از بررسی، کمیتهای در وزارت کشور برگزار شد و پروندهها و مدارک داوطلبین در این کمیته هم مجدد بررسی شد و از ۱۵۷ نفر، ۱۴ نفر مدارک و مستنداتی که مدنظر بود از جمله بومی بودن و معدل را نداشتند.
آذربختی خاطرنشان کرد: طبیعی است در آزمونهای استخدامی که بصورت اینترنتی ثبتنام میشود همچین مسائلی وجود دارد اما در آگهیها بندی وجود دارد که هر زمان مشخص شود داوطلب مدارک مدنظر را نداشته باشد، مراحل استخدامی او متوقف خواهد شد که ۱۴ نفر خارج شده و داوطلبین جدیدی که به حدنصاب رسیده بودند جایگزین و کمیته بررسی مدارک در استانداری برای این افراد تشکیل و تاییدیه وزارت کشور دریافت شد.
مدیرکل امور اداری و مالی استانداری لرستان افزود: از ۶۲ پست استانداری، چهار پست به حدنصاب نرسید و برای ۵۸ پست ۱۵۵ داوطلب وجود دارد و که وارد مرحله مصاحبه عمومی و تخصصی شدند و برای پستهای تخصصی ۴۰ نمره آزمون و ۶۰ نمره تیم ارزیابی و برای پستهای عمومی ۷۰ نمره آزمون کتبی و ۳۰ نمره مربوط به تیم ارزیابی عمومی و اختصاصی است.
وی تاکید کرد: بر اساس مصوبات وزارت کشور که با حضور معاونان توسعه و مدیران کل اداری و مالی برگزار شد، نتیجه بر این شد که استانها ارزیابی را از طریق مراکزی که مجوز از سازمان اداری و استخدامی داشته باشند انجام دهند که در استان لرستان جهاد دانشگاهی و مرکز آموزش مدیریت دولتی این امکان را دارند و با توجه به پیگیریها از منابع مختلف و سوابق خوب و ارزشمندی که از جهاد دانشگاهی وجود داشت و همچنین ایننکه آزمون توسط همین مرکز انجام شده بود تصمیم استانداری بر این شد که مصاحبهها توسط جهاد دانشگاهی و با معرفی ارزیابان از طرف استانداری انجام شود.
آذربختی یادآور شد: استارت این کار با دو رشته شغلی آغاز و تا هفتم مرداد با همکاری مرکز جهاد دانشگاهی استان برگزار میشود و نتایج نهایی پس از پایان ارزیابیها اعلام خواهد شد.
وی بیان کرد: همچنین جلسه توجیهی با حضور ارزیابان و نمایندگان جهاد دانشگاهی انجام شد؛ نمایندگان سازمان استخدامی استان، حراست استانداری و گزینش در محل مصاحبه مستقر هستند و روال مصاحبه از بسیار خوب و ارزشمند است.
این مسئول با بیان اینکه موتور محرکه هر استان، استانداری و فرمانداریها است، گفت: وزارت کشور و استانداری و به تبع آن فرمانداری و بخشداری یک دستگاه حاکمیتی و نظارتی است و هرچه نیروها و مدیریت این دستگاه قوی باشد و از نیروهای نخبه و متخصص استفاده شود قطعا برای استان مفید بوده و تاکید استاندار این است که اصلحترین افراد انتخاب شوند.
مدیرکل امور اداری و مالی استانداری لرستان با بیان اینکه در این مرحله، سه برابر ظرفیت موردنیاز، داوطلبان واجد شرایط برای مصاحبه دعوت شدهاند و ارزیابیها با نظارت کارشناسان خبره، در فضایی تخصصی و منصفانه در حال انجام است، عنوان کرد: این مصاحبهها شامل ارزیابیهای عمومی، تخصصی، روانشناختی و مهارتهای اداری است.
وی تأکید کرد: عدالت در روند انتخاب خط قرمز ماست و با دقت و حساسیت ویژهای تلاش میشود تا حقی از هیچ داوطلبی ضایع نشود و بهترین افراد، از نظر شایستگی، تخصص و تعهد، برای این مسئولیتها انتخاب شوند.
آذربختی افزود: بهکارگیری این نیروهای جدید، علاوه بر تقویت بدنه کارشناسی، بستر ارائه خدمات دقیقتر، کارآمدتر و در شأن مردم شریف استان را فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات