• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404050602934
  • خبرنگار : 50191

نماینده ولی‌ فقیه در استان:

سمن‌ها می‌توانند به موتور پیشران توسعه سیستان و بلوچستان تبدیل شوند

سمن‌ها می‌توانند به موتور پیشران توسعه سیستان و بلوچستان تبدیل شوند

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌ فقیه در سیستان و بلوچستان بر ضرورت توجه همزمان به ورزش عمومی و تخصصی تأکید کرد و گفت: لازم است برای گسترش ورزش در دو بخش ورزش همگانی و نیز ورزش تخصصی و قهرمانی تلاش شود؛ چرا که هر کدام کارکرد خاص خود را دارند.

آیت‌الله محامی امروز دوشنبه ۶ مرداد، در دیدار با مدیرکل و جمعی از معاونین اداره‌ کل ورزش و جوانان استان، با بیان اینکه ورزش‌های همگانی در جهت ایجاد نشاط، شادابی و سلامتی مؤثرند، افزود: این بخش از ورزش در گزارش ارائه‌ شده از سوی مسئولان مورد توجه قرار نگرفته بود و از منظر ایجاد نشاط و امید در جامعه، توسعه ورزش‌های همگانی در رشته‌های مختلف اهمیت فراوانی دارد و باید مورد اهتمام قرار گیرد.

آیت‌الله محامی در ادامه به موضوع کشف استعدادها اشاره و اظهار کرد: اکنون که از افتخارات بانوان و آقایان استان در عرصه‌های قهرمانی و مسابقات بین‌المللی نام برده شد، طبیعی است که سهمیه‌های ورودی به مسابقات محدود باشد، اما باید با برنامه‌ریزی در جهت شناخت و کشف استعدادها گام برداشت و نمی‌توان تنها با چند نفر محدود به موفقیت‌های ماندگار امید داشت، بلکه این مسیر باید رو به رشد باشد.

وی اضافه کرد: اگر این روند رشد داشته باشد، امید نیز ایجاد می‌شود. امیدوارم که در موضوع کشف استعدادها اهتمام بیشتری صورت گیرد که گاهی در اخبار استان هم مواردی از این دست می‌بینم که امیدوارکننده است و در هر رشته‌ای که کار می‌کنید، نوجوانان و بانوان را نیز به میدان بیاورید چرا که استعدادهای درخشانی در میان آن‌ها وجود دارد و  خداوند در هر کسی ویژگی خاصی قرار داده است؛ مهم کشف این استعدادهاست، خواه در ورزش، درس خواندن، کار یا مهارت. کسانی که در حوزه ورزش استعداد دارند باید شناسایی و هدایت شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رشته‌های ورزشی شاخص استان اشاره و بیان کرد: پرسشم این است که آیا در حال حاضر رشته‌ای داریم که به‌عنوان برند استان شناخته شود؟ در عین حال که باید برای گسترش رشته‌های مختلف و حضور نمایندگان بیشتری از استان در مسابقات تلاش کنیم، نباید رشته‌های برند خود را نیز فراموش کنیم و توسعه باید با توجه به ظرفیت‌ها و برندهای موجود انجام شود.

آیت‌الله محامی همچنین بر اهمیت فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) پرداخت و تصریح کرد: در جلسات گذشته با اعضای سازمانهای مردم نهاد برای برگزاری جلسات در زاهدان و همچنین در سفرهای شهرستانی اعلام آمادگی کردیم اما این مهم محقق نشد و پیگیری در این جهت صورت نگرفت اما بنده همچنان حاضرم در این جهت وقت بگذارم.

امام جمعه زاهدان با اشاره به کارآمدی برخی از این سمن‌ها گفت: گزارش‌هایی که در جلسات مختلف شنیده‌ام، پراکنده اما امیدوارکننده بوده‌؛ وقتی جمعی احساس مسئولیت می‌کنند و با وجود نبود حمایت‌های مالی و تنها با تلاش، زحمت و تأمین منابع از جاهای مختلف، کاری بزرگ و شایسته انجام می‌دهند، این واقعاً جای تحسین دارد و چنین گروه‌هایی کارآیی دارند و می‌توانند با انگیزه بالا فعالیت کنند و اگر حمایت و هدایت شوند، خود به خود حرکت می‌کنند.

وی با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری بر روی سمن‌ها خاطرنشان کرد: عمده اعضای سمن‌ها جوان هستند و در استانی مانند سیستان و بلوچستان که با محرومیت و مشکلات اشتغال مواجه است، این جوانان اگر به درستی هدایت و حمایت شوند، می‌توانند به موتور پیشران استان تبدیل شوند و اگر شما بتوانید از میان سمن‌های ثبت‌ شده، موارد واقعی و فعال را شناسایی و حمایت کنید، می‌توان از تجربیات دیگر سمن‌ها بهره برد و هر کدام از سمن‌هایی که سابقه دارند و موفق عمل کرده‌اند، می‌توانند الگو باشند.

آیت‌الله محامی ادامه داد: پیشکسوتانی که در این حوزه فعال بوده‌اند، می‌توانند به سمن‌های جدیدتر و فعال در شهرستان‌ها کمک کنند و می‌توانید از تجربیات این افراد بهره‌مند شوید و حتی مسئولیت‌هایی را به آن‌ها واگذار کنید  از این جهت لازم است نگاه و عنایت ویژه‌ای به سمن‌ها داشته باشید و اگر این مسیر درست طی شود، این مجموعه‌ها به بخش مهمی از پیشران‌های استان تبدیل خواهند شد.

وی همچنین با اشاره به اقدامات عمرانی صورت‌ گرفته در حوزه ورزش اظهار کرد: طبق گزارش ارائه شده خوشبختانه کارهای بزرگی در حوزه عمرانی صورت گرفته و پروژه‌های شاخصی به نتیجه رسیده‌اند گرچه هنوز نیازهای زیادی داریم و بخش قابل توجهی از پروژه‌ها باقی مانده‌اند، اما روند رو به رشد بوده و باید بیشتر تلاش کرد و امیدواریم با کمک بیشتر، پروژه‌های باقیمانده نیز به سرانجام برسند و بر اساس نیازسنجی، پروژه‌های جدیدی تعریف شود گرچه سرانه ورزشی استان هنوز با میانگین کشوری فاصله دارد، اما امیدواریم با تلاش‌های صورت‌گرفته، این فاصله کاهش یابد.

همچینن در ابتدای این جلسه، ادهم کرد مدیرکل ورزش و جوانان استان، گزارشی کوتاه از وضعیت پروژه‌های عمرانی، ورزشی قهرمانی و فعالیت سازمان‌های مردم‌ نهاد ارائه کرد و گفت: پروژه‌های متعددی در حال اجراست که برخی از آن‌ها از جمله سالن چندمنظوره ۴هزار و ۵۰۰ نفری دهکده المپیک تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی همچنین از حضور ۵۰ هیئت ورزشی در استان و حضور ۹۰ سمن فعال خبر داد و بر نقش‌آفرینی این ظرفیت‌ها در توسعه ورزش تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha