• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404050603293
  • خبرنگار : 50175

معاون فرماندار بروجرد:

ترویج فرهنگ کتابخوانی با جلسات بدون بازخورد عملی نمی‌شود

ترویج فرهنگ کتابخوانی با جلسات بدون بازخورد عملی نمی‌شود

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار بروجرد گفت: ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی با برگزاری جلسات بدون بازخورد عملی نمی‌شود.

مقداد صارمی در دوشنبه ششم مرداد در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی بروجرد، با بیان اینکه در راستای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی چه کارهای انجام داده‌ایم؟ برای ترویج آن چقدر تلاش کرده‌ایم، اظهار کرد: فرهنگ مطالعه در جامعه پائین است که در این راستا باید کارهای فرهنگی مختلفی مانند نقاشی خیابانی در محلات شهرستان برگزار شود.

وی با بیان اینکه باید برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در مناسبت‌های مختلف برگزار شود و در خلال آن بحث کتاب و کتاب‌خوانی را ترویج کنیم، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی با برگزاری جلسات بدون بازخورد عملی نمی‌شود.

معاون فرماندار بروجرد اضافه کرد: از فضاهای بلااستفاده مدارس و ادارات مختلف در شهر و روستا استفاده کنیم و با احداث کتابخانه‌های کوچک کودکان و نوجوانان را با کتابخوانی مأنوس کنیم، وظیفه داریم کودکان و نوجوانان را با کتاب آشنا کنیم، چرا که آینده کشور بستگی به نسل جوان و نوجوان دارد.

فرهاد سوداگر رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی بروجرد نیز در این جلسه با اشاره به عملکرد اداره کتابخانه‌ها طی سال گذشته، اظهار کرد: ۵۰ درصد فعالیت‌های فرهنگی استان لرستان در بروجرد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های مختلفی در سطح شهرستان انجام شده و مرکز مشاوره راه زندگی با همکاری کمیته امداد راه‌اندازی شده است و در این راستای شاهد افزایش اعضای کتابخانه‌ها و امانت کتاب به میزان۳۰ درصد بوده‌ایم.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی بروجرد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷۱ هزار و ۸۰۰ کتاب در هفت کتابخانه‌های نهادی شهرستان وجود دارد، افزود: کتابخانه بحرالعلوم در خیابان جعفری نیازمند تعمیر دارد که براساس برآورد سال گذشته یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

سوداگر اضافه کرد: برای کتابخانه‌ شهیدی نیز درخواست نیرو شده و تعمیر آن را نیز انجام خواهیم داد و پویش عکس با عنوان ایستاده برای ایران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه شهر ونایی فاقد کتابخانه است، گفت: در صورت تصویب نقشه جامع شهری ۵۰۰ زمین برای احداث کتابخانه اختصاص داده خواهد شد و با توجه به جمعیت و اینکه به شهر تبدیل شده، احداث کتابخانه در این شهر ضروری است.

بهروز یاراحمدی رئیس آموزش و پرورش بروجرد نیز در این جلسه اظهار کرد: دچار فرهنگ سه دقیقه‌ای و سه خطی شده‌ایم به دلیل اینکه کتاب نخوانده و با کتاب مانوس نشده‌ایم.

وی با بیان اینکه کتابخانه شهیدی وقف آموزش و پرورش است و متاسفانه فضای آن در حال آسیب است، با اشاره به ترویج کتابخوانی، افزود: کتابخوانی از مدارس شروع می‌شود و می‌طلبد بازنگری در سیاست‌های آموزشی و پرورشی داشته باشیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش بروجرد ادامه داد: بچه‌ها را باید با کتاب آشتی داد، چرا که دور بودن از کتاب فاجعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha