• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404050603329
  • خبرنگار : 30057

اعطای ۵ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره به برگزیدگان جایزه نوآوری اجتماعی

اعطای ۵ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره به برگزیدگان جایزه نوآوری اجتماعی

بر اساس برنامه‌های تدوین شده به برگزیدگان اولین دوره جایزه ملی نوآوری اجتماعی ۲۰۰ میلیون تومان به‌عنوان جایزه نقدی اهدا خواهد شد و مهم‌تر از جایزه نقدی، ۵ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره و بلندمدت به ایده‌های برتر پرداخت می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد ترکمانه مشاور اجتماعی رئیس بنیاد مستضعفان و رئیس کمیته راهبری اجتماعی،  در نشست خبری امروز در خصوص برگزاری جایزه نوآوری اجتماعی اظهار کرد: پیش از این نیز در کشور تلاش‌هایی برای برگزاری چنین رویدادی انجام شده بود، اما این دوره از جایزه نوآوری اجتماعی، رویدادی است که تلاش شده از همه جهات کامل باشد؛ هم در بُعد علمی و هم در زمینه مشارکت دستگاه‌ها و خلق خروجی‌های مؤثر.

وی با تأکید بر رویکرد راهبردی این جایزه افزود: حمایت‌های مالی از طریق صندوق اجتماعی و سایر مجموعه‌ها انجام خواهد شد. همچنین یکی از اهداف اصلی، اتصال ایده‌ها-حتی ایده‌های کوچک—به مسیر اجرا و تحقق است. در واقع، این جایزه نه‌تنها جنبه مالی دارد، بلکه بُعد معنوی و انگیزشی آن نیز حائز اهمیت است.

ترکمانه ادامه داد: هدف اصلی، شناسایی و حل مسائل واقعی و ریشه‌دار در مناطق مختلف کشور یا حتی در سطح ملی است؛ معضلاتی که سال‌ها مردم با آن‌ها دست به گریبان بوده‌اند. اکنون این آمادگی در کشور وجود دارد که با همکاری دستگاه‌های اجتماعی، این ایده‌ها به مرحله اجرا برسند.

وی با اشاره به اهمیت ارزیابی دقیق و اثربخشی ایده‌ها تصریح کرد: ما در تلاشیم تا ارزیابی‌ها به‌درستی انجام شود، اثرسنجی صورت گیرد و در نهایت از ایده‌های منتخب حمایت مناسبی انجام دهیم.

دکتر ترکمانه در ادامه خاطرنشان کرد: به برگزیدگان این جایزه، ۲۰۰ میلیون تومان به‌عنوان جایزه نقدی اهدا خواهد شد. با این حال، مهم‌تر از جایزه نقدی، اختصاص ۵ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره و بلندمدت برای ایده‌های برتر در صندوق اجتماعی است تا بتوانند ایده‌های خود را عملیاتی کنند.

وی با بیان اینکه پس از ارزیابی‌ها، نقاط ضعف تیم‌ها شناسایی و برای رفع آن‌ها حمایت‌هایی صورت می‌گیرد، افزود: شتاب‌دهنده‌ها نیز به میدان خواهند آمد. برخی اوقات موانع قانونی در حوزه اجتماعی مانع اجرای ایده‌ها می‌شود؛ در این موارد، ما از نهادهایی کمک خواهیم گرفت تا این گره‌های بروکراتیک باز شود و مسیر اجرایی‌سازی هموار گردد.

ترکمانه همچنین تأکید کرد: بخشی از برنامه ما اتصال ایده‌ها به شرکت‌های خصوصی، نهادهای حاکمیتی و حکومتی است. به‌ویژه با حضور کمیته امداد و سایر نهادها، تلاش می‌کنیم مسیر حمایت‌های مستقیم از ایده‌ها را نیز دنبال کنیم.

وی گفت: روان‌شناسان از اثری به نام «اثر زاگرمی» نام می‌برند که می‌گوید ذهن ما کارهای ناتمام را فراموش نمی‌کند و دائماً به آن‌ها بازمی‌گردد. ما نیز با طراحی سازوکارهای مشخص و علمی، تلاش کردیم این رویداد به سرانجام برسد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha