• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404051408669
  • منبع : نمایندگی فارس

ادارات فارس در روز ۱۵ مرداد دورکار شدند

ادارات فارس در روز ۱۵ مرداد دورکار شدند

ایسنا/فارس دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان فارس در روز چهارشنبه ۱۵ مرداد به صورت دورکار فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد، با توجه به افزایش دمای هوا و در راستای تأمین پایداری شبکه برق و حفظ سلامت عمومی و بنا به مصوبه شورای امنیت کشور و موافقت استاندار، فعالیت کلیه ادارات، دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و شرکت‌های بیمه در روز چهارشنبه پانزدهم مردادماه ۱۴۰۴، به صورت دورکاری انجام خواهد شد.

این تصمیم با هدف کاهش مصرف انرژی در شرایط افزایش شدید دمای هوا اتخاذ شده و اجرای دقیق آن برای کلیه دستگاه‌های ذی‌ربط الزامی است.

نحوه فعالیت نهادهای نظامی و انتظامی منوط به نظر و تشخیص مقام ارشد نظامی خواهد بود و همچنین به منظور تسهیل امور بانکی و رفاه حال شهروندان، شعب منتخب بانک‌ها به صورت کشیک فعال بوده و نسبت به ارائه خدمات ضروری به مراجعین اقدام خواهند کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha