• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404051509542
  • خبرنگار : 50402

معاون استاندار همدان:

گفتمان وفاق پاسخ به نیاز واقعی جامعه است

گفتمان وفاق پاسخ به نیاز واقعی جامعه است

ایسنا/همدان معاون سیاسی استاندار همدان با تأکید بر اینکه گفتمان دولت چهاردهم بر پایه وفاق ملی بنا شده است، گفت: این گفتمان نه یک شعار، بلکه ضرورتی حقیقی برای عبور از چالش‌ها و تهدیدهای کشور است.

حمزه امرایی چهارشنبه ۱۵ مرداد با حضور در دفتر ایسنا ضمن تبریک روز خبرنگار و سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: دولت فعلی گفتمان «وفاق» را مطرح کرده؛ گفتمانی که من در جلسات متعدد از آن دفاع کرده‌ام و معتقدم این گفتمان ریشه در آرمان‌ها و اصول اصیل انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران دارد.

امرایی تصریح کرد: اگر به فرمایشات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب توجه کنیم، می‌بینیم که وحدت، انسجام و همگرایی همواره از آغاز انقلاب تاکنون مورد تأکید جدی بوده‌اند. رئیس‌جمهور نیز از زمان تبلیغات انتخاباتی، مناظرات، انتخاب کابینه و تصمیمات اجرایی، به‌صورت صادقانه بر همین گفتمان پایبند بوده و تاکنون نیز به آن وفادار مانده است.

وی با تأکید بر اینکه وفاق ملی فقط یک شعار نیست؛ امروز وفاق، یک ضرورت انکارناپذیر است، افزود:  جنگی که اخیراً در کشور اتفاق افتاد، به ما نشان داد که گفتمان وفاق تا چه اندازه ضروری و مبتنی بر واقعیات اجتماعی است. بعد از آن جنگ، کشور شاهد فضای صمیمیت و انسجام کم‌نظیری شد و این فضا باید تداوم پیدا کند.

ضرورت نقش‌آفرینی رسانه‌ها در تداوم انسجام اجتماعی

معاون سیاسی استاندار همدان در ادامه با بیان اینکه رسانه‌ها در این شرایط نقش محوری دارند، گفت: همه ما باید برای حفظ این فضای وفاق و همدلی تلاش کنیم؛ چه در عرصه رسانه، چه در حوزه‌های سیاست، فرهنگ و اقتصاد. فضای پساجنگ نیازمند کمک رسانه‌هاست تا بتوانیم انسجام به‌دست‌آمده را حفظ و تقویت کنیم.

وی ادامه داد: مردم ایران، به‌ویژه مردم استان همدان، در ایام جنگ اخیر نشان دادند که دارای انسجام و آرامش هستند. این آرامش به‌سادگی به‌دست نیامده بود. در واقع، ما در معرض توطئه‌ای خطرناک از سوی دشمنان بودیم؛ توطئه فروپاشی اجتماعی و سیاسی کشور. اما انسجام ملی، سد محکمی در برابر این توطئه‌ها ساخت.

امرایی با تأکید بر رسالت رسانه‌ها در چنین شرایطی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها باید صدای مردم و حافظ افکار عمومی باشند. البته در کنار انتقال واقعیت‌ها، باید امیدآفرینی نیز انجام شود. در بحث اربعین، همه زیرساخت‌ها در سطح ملی و استانی با همکاری دستگاه‌های مختلف، از امداد و نجات و بهداشت گرفته تا سوخت و مسائل فرهنگی فراهم شد.

وی با اشاره به فضای همدلی استان در ایام جنگ اخیر اظهار کرد: آنچه در آن روزها شاهد بودیم، یک همدلی بی‌نظیر در سطح مدیریت استان بود. در جلسات تصمیم‌گیری، همه حضور داشتند؛ از نمایندگان مجلس تا ائمه جمعه، رسانه‌ها، مدیران دستگاه‌ها و نهادهای مختلف. همه با هدف حفظ آرامش و ثبات در استان، کنار هم بودند.

امرایی یادآور شد: ما در آستانه انتخابات مجلس هستیم و از نیمه دوم سال، فرایندهای اجرایی این رویداد بزرگ سیاسی آغاز می‌شود. امیدواریم با همکاری رسانه‌ها و همراهی مردم، انتخاباتی با مشارکت بالا، رقابت سالم و انسجام ملی برگزار کنیم.

به‌گزارش ایسنا، در پایان به مناسبت روز خبرنگار با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان و رئیس جهاددانشگاهی همدان از خبرنگاران ایسنا تجلیل شد.

گفتمان وفاق، پاسخ به نیاز واقعی جامعه است

گفتمان وفاق، پاسخ به نیاز واقعی جامعه است

گفتمان وفاق، پاسخ به نیاز واقعی جامعه است

گفتمان وفاق، پاسخ به نیاز واقعی جامعه است

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha