• پنجشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404112314007
  • خبرنگار : 71621

عالی‌ترین مقام خدمات کشوری انگلیس در پی جنجال اپستین استعفا داد

عالی‌ترین مقام خدمات کشوری انگلیس در پی جنجال اپستین استعفا داد

کابینه انگلیس روز پنج‌شنبه اعلام کرد که «کریس ورمالد» از سمت خود به‌عنوان رئیس خدمات کشوری انگلیس «با توافق دوجانبه» کناره‌گیری کرده است.

به گزارش ایسنا، این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس پس از جنجال‌ها پیرامون انتصاب «پیتر مندلسون» و «متیو دویل» - علی‌رغم ارتباط‌شان با مجرمان جنسی - در پی بازآرایی تیم داونینگ استریت است.
به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، خروج ورمالد دست‌کم سومین جدایی مهم از ساختمان شماره ۱۰ داونینگ استریت طی چند روز اخیر به‌شمار می‌رود. پیش‌تر رئیس دفتر استارمر و مدیر ارتباطات او در پی پیامدهای مربوط به پرونده‌های اپستین و انتصاب مندلسون به‌عنوان سفیر انگلیس در ایالات متحده استعفا داده بودند.
ورمالد در بیانیه‌ای هنگام کناره‌گیری گفت: «خدمت به‌عنوان کارمند دولت در ۳۵ سال گذشته مایه افتخار و امتیاز بوده است..... مایلم صمیمانه‌ترین قدردانی خود را از کارمندان برجسته خدمات کشوری، خدمتگزاران عمومی، وزرا و مشاورانی که با آن‌ها همکاری داشته‌ام، ابراز کنم.»
این تغییرات در حالی رخ می‌دهد که استارمر هم از درون حزب خود و هم از سوی مخالفان سیاسی تحت فشار است؛ فشارهایی که به نحوه مدیریت او در قبال رسوایی مندلسون–اپستین و ثبات تیم رهبری او مربوط می‌شود.
انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha